29.01.2022

Пътна помощ

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Денонощна пътна помощ

1 min read
денонощна помощ

Денонощна пътна помощ ADAC

Денонощна пътна помощ ADAC е страхотна компания с добра организация. Тя гарантира бърза обработка на поръчките на достъпни цени. Мащабът на компанията ни позволява да стигнем веднага до вашата дестинация. Квалификацията на нашите оператори помага ясно да ограничи списъка с възможни задачи и да подготви всичко необходимо за тяхното решаване. Ако умението на експерта е технически осъществимо, ще бъде възможно да се възстанови автомобила за по-малко време на пътя. Широка гама от услуги за пътна помощ ограничава цялото решаване на проблеми с едно обаждане. Всичко, което трябва да направите, е да наберете фирмения номер, да съобщите за проблема, локализацията, модела и годината на производство на вашият автомобил. С нашата компания за пътна помощ, ще се почувствате уверени на пътя. Достатъчно е да се обадите на нашите експерти и те ще направят всичко възможно за отстраняване на възникналите технически проблеми. Нашата професионална надеждност е висока ефективност и пълен комфорт за клиента.

Денонощна пътна помощ ADAC в София

Ако имате повреда на автомобила, повреда в оборудването, липса на гориво, нашата услуга за пътна помощ ще ви помогне незабавно. Ние отстраняваме проблема на място, което ви позволява да продължите вашето пътуване. Ако повредата е сериозна и не можете да я отстраним на място. Ние ще транспортираме вашето превозно средство до най-близкия авто център за обслужване на моторни превозни средства с помощта на репатриращ камион. Всички центрове на нашата компания са оборудвани с високо технологично оборудване и персоналът има безупречна репутация на пазара. По всяко време на денонощието, ние предлагаме помощ по пътищата на страната денонощно. В процес на приемане на обаждането, нашите оператори правят всичко възможно да идентифицират естеството на неизправността и да изпратят най-добрия екип от експерти и оборудване. Ние осигуряваме бързо обработване на вашето обаждане, минимално време за пристигане на нашите квалифицирани специалисти до мястото на аварията. Извършваме диагностиката с висока точност и ефективно отстраняване на установените дефекти.

Премахването на грешки в автомобила включва:

Прилагане на мерки за стартиране на двигателя с използване на блустер 12 – 24 волта. Зареждане на автомобила с горивно с изключение на автомобили на газ. Ремонт на бордовата електроника, отваряне на капака на автомобила, вратите и багажното отделение, деблокиране на алармената система. Изваждане на автомобила от паркинг. Отключване на автоматична скоростна кутия, зареждане или смяна на акумулатора. Предоставяне на услуги за монтаж на гуми на полеви условия. Опитите за отстраняване на повреди и аварии на мястото на произшествието се извършват от нашите експерти с изключение на гаранционните автомобили. Всички тези услуги за пътна помощ, може да ви излязат напълно безплатно, ако имате сключена застраховка автокаско. Нашата компания гарантира, че предлаганите от нас услуги, са на сигурна основа и правилна цена. Нашите служители Ви гарантират, бърза, качествена и експресна услуга на най-добрите цени.

Основни причини за техническа пътна помощ

Когато се свързват с нашата компания за техническа помощ, клиентите получават сериозни конкурентни предимства, включително. Висококачествена поддръжка на автомобила денонощно. Балансирана ценова застраховка. Ефективно търсене на вашето превозно средство с помощта на GPS Navigator. Цената за спешна пътна помощ е 60 лева. Времето за пристигане е от порядъка на 30 минути. Цената е посочена за пристигане на екип от професионалисти до посочения адрес. Допълнителните услуги се заплащат отделно според действащите тарифи. Във всички случаи, поправянето на автомобила от ваша страна е глупаво и опасно. Дори и с най-успешния резултат от Ваша страна, автомобилът Ви няма да стартира. В най-лошия случай, Вие рискувате живота си и живота на пътниците, защото ако автомобилът не бъде ремонтиран правилно, той ще стане неуправляем. Има и друг вариант: ще извършите по-голяма повреда, която ще отнеме повече време, до като я отстраним. Евентуално това ще струва и повече пари.

Денонощна пътна помощ

Тази услуга е особено подходяща през зимата, когато под въздействието на студа акумулаторите често се изтощават и не могат да стартират двигателя от първия път. Акумулатора се поврежда напълно и не се поддава на стандартните методи за зареждане. Нашите специалисти ще стартират всеки двигател на всеки автомобил, независимо от околната температура. Гарантираме правилна работа и безопасност на бордовата компютърна система на автомобила. Ако не знаете как да запалите правилно автомобила, не трябва да предприемате никакви деяствия. Обадете се на нашите денонощни телефони и ние ще пристигнем в рамките до 30 минути. С появата на услуги като денонощна пътна помощ, водачът може да се чувства по-сигурен и по-независим от настроението на другите участници в движението. Техническата помощ ще ви избави от отчаяни ситуации и ще разреши много проблеми. Помощта на пътя може да направи пътуването Ви приятно и безболезнено. За това може да разчитате на пътна помощ ADAC Експрес.