Съвети за помощ

съвети за пътна помощ

Съвети за пътна помощ

Почти всички съвременни автомобили са изработени от много сложни резервни части. Те изискват постоянна поддръжка и от време на време да се подмени някоя резервна част. Вашият автомобил може да спре да работи по всяко време на денонощието, без да ви предупреди. Специализираните камиони на пътна помощ са задължителен избор, за водачите които управляват моторни превозни средства. Когато станете член на службите за пътна помощ, вие получавате сигурност и увереност. По този начин вие ще знаете че винаги ще получите нужната помощ при евентуални и извънредни ситуации. Таксата за изтеглянето на автомобила се обосновава на изминатите километри на репатриращият камион. Съвети за пътна помощ, нашата цел е да изтеглим вашият автомобил от пътя. И след това да го репатрира до най-близкият автосервиз, за да може да бъде ремонтиран. Застрахователната полица, покрива всички разходи, по вашето пътуване за храна и хотел.

Какви услуги и съвети за пътна помощ ще ви предостави застрахователната полица

Ако вашият личен или служебен автомобил получи авария на пътя, застрахователната полица ще покрие всички ваши нужди. Като подаване на ток на автомобила, смяна на акумулатора на автомобила с чисто нов. Ако сте си забравили ключовете на контакта и автомобилът се е заключил. При евентуална кражба на ключовете или в случаите че сте ги загубили. Ще ви бъде предоставен квалифициран автоключар, който ще ви помогне да отключите автомобила си. Ако ви свърши горивото на автомобила по време на шофиране. Служителите от пътна помощ ще ви доставят необходимото гориво до вашето място. Доставката на горивото ще бъде безплатна а вие само ще си пратите цената на горивото. Спукването на гума на автомобила е нещо, което може да се случи по всяко време на денонощието. Ако имате резервна гума в багажника, може да си я подмените и самите вие.

Какво да направите ако спукате гумата на вашият личен или служебен автомобил

Ако не знаете как да смените спуканата гума на вашият автомобил, или нямата резервна гума във багажника на автомобила. Можете спокойно да използвате услугата, която ви предоставя застрахователната полица за пътна помощ. Сервизен авто специалист ще пристигне при вас и ще ви замени спуканата гума. Имайки предвид широкото покритие, който предлага застрахователната полица, е изключително важно да си закупите тази услуга. Независимо дали става въпрос за нов или стар автомобил, или пък в извънредни ситуации. Вие ще получите винаги помощта от която се нуждаете. Застрахователната полица ви спестява излишните разходи, ако нямате застраховка. Също така, ако пътувате на далечни разстояния с автомобила си, застрахователната полица ще ви помогне много. Полезна информация за пътна помощ в София ще намерите във сайта на Пътна помощ София.