Специализирана пътна помощ

Специализирана Пътна Помощ ADAC Експрес, предлага 24 (двадесет и четири часов) специализиран транспорт и аварийно пътно обслужване. Пътна Помощ ADAC Експрес, е българска фирма, специализирана в оказване на помощ при повреда на леки и товарни автомобили. Нашите специалисти гарантират, че вие ще получите най-доброто качество и обслужване. Нашите диспечери са на ваше разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Те ще отговорят експресно на вашите повиквания. Специализирана пътна помощ ADAC Експрес, предоставя на своите клиенти спокойствие и сигурност повече от 20 години. Компанията предлага специализирана пътна помощ, за всички видове моторни превозни средства. Автомобилния парк на компанията е оборудван със специализирани тежкотоварни камиони, за превоз на автомобили и техника. Специализираните камиони на фирмата са оборудвани с тридесет тонни лебедки за теглене на автомобили и техника.

Какво представлява специализираната пътна помощ за моторни превозни средства

Специализирана пътна помощ е професионална услуга, която осигурява своевременна помощ от високо квалифицирани автомобилна механици. Тя помага на водачите на моторни превозни средства, в случаите на техническа повреда на автомобила. Нашата компания гарантира че, вие ще получите незабавно и безпроблемно обслужване в случаите на пътно транспортно произшествие или авария. Времето за престой на автомобила, са разходи за клиента. А нашата задача е да сведем до минимум часовете на изчакване и да предложим правилното решение. Нашата мрежа за помощ се разпростира на територията на цялата страна, като обхваща абсолютно всички второстепенни пътища и автомагистрали. В случаите на електрическа или механична повреда, всичко което трябва да направите е да се обадите на нашата компания. Ние ще проследим вашето местоположение, в случай че автомобилът ви не може да бъде ремонтиран на място. Компанията ще гарантира, че ще получите пълно съдействие от фирмите за пътна помощ.

Какво се изисква за да се репатрира тежко катастрофирал автомобил или камион

Специализирана пътна помощ е една от услугите, която предоставя нашата компания. Ние предоставяме услуги, които са свързани с тежко катастрофирали автомобили. За да се репатрира тежко катастрофирал автомобил, се изисква професионален екип с богат опит. Специализираните услуги които предлагаме, са предназначени за транспортните фирми, които притежават твърде много камиони. Те са с предимство пред всички други клиенти в страната. Транспортните фирми в страната ползват определени отстъпки при репатрирането на камиони. Предоставяйки тези специализирани услуги, нашите клиенти остават завинаги постоянни. Нашата компания се ползва с голямо предимство пред всички останали фирми за пътна помощ в страната. Ако имате нужда от специализирана компания за пътна помощ, потърсете услугите на компаниите за репатриране в страната.