28.01.2022

Пътна помощ

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Специализирана Помощ

1 min read
специализирана помощ

Специализирана пътна помощ

Специализирана Пътна Помощ АДАС Експрес, предлага 24 (двадесет и четири часов) специализиран транспорт и аварийно пътно обслужване. Пътна Помощ АДАС Експрес, е българска фирма, специализирана в оказване на помощ при повреда на леки и товарни автомобили. Нашите специалисти гарантират, че вие ще получите най-доброто качество и обслужване. Нашите диспечери са на ваше разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Те ще отговорят експресно на вашите повиквания. Специализирана помощ АДАС Експрес, предоставя на своите клиенти спокойствие и сигурност повече от 20 години. Компанията предлага пътна помощ за автомобили и камиони. Автомобилния парк на компанията е оборудван със специализирани тежкотоварни камиони, за превоз на автомобили и техника. Специализираните камиони на фирмата са оборудвани с тридесет тонни лебедки за теглене на автомобили и техника.

Специализирана пътна помощ в София

Специализираната пътна помощ е професионална услуга, която осигурява своевременна помощ от високо квалифицирани автомобилни механици. Тя помага на водачите на моторни превозни средства, в случаите на техническа повреда на автомобила. Нашата компания гарантира че, вие ще получите незабавно и безпроблемно обслужване в случаите на пътно транспортно произшествие или авария. Времето за престой на автомобила, са разходи за клиента. А нашата задача е да сведем до минимум часовете на изчакване и да предложим правилното решение. Нашата мрежа за пътна помощ се разпростира на територията на цялата страна, като обхваща абсолютно всички второстепенни пътища и автомагистрали. В случаите на електрическа или механична повреда, всичко което трябва да направите е да се обадите на нашата компания. Ние ще проследим вашето местоположение, в случай че автомобилът ви не може да бъде ремонтиран на място. Компанията ни гарантира, че вие ще получите съдействие и експресна денонощна помощ.

Изисквания за репатриране на тежко катастрофирал автомобил

Специализираната пътна помощ е една от услугите, която предоставя нашата компания. Ние предоставяме услуги, които са свързани с тежко катастрофирали автомобили. За да се репатрира тежко катастрофирал автомобил, се изисква професионален екип с богат опит. Специализираните услуги които предлагаме, са предназначени за транспортните фирми, които притежават твърде много камиони. Те са с предимство пред всички други клиенти в страната. Транспортните фирми в страната ползват определени отстъпки при репатрирането на камиони. Предоставяйки тези специализирани услуги, нашите клиенти остават завинаги постоянни. Нашата компания се ползва с голямо предимство пред всички останали фирми за пътна помощ в страната. Ако имате нужда от специализирана пътна помощ във страната, потърсете услугите на компаниите за репатриране в страната.