ръководство на автомобила

Ръководство на автомобила

Съвета за грижи за автомобилите е преработил напълно популярния си наръчник за грижи за автомобила, добавяйки още 20 страници с нова информация. За да помогне на шофьорите да се грижат за автомобила, като разберат кога, защо и как се грижат за своите превозни средства. Налични на английски и испански, индивидуалните копия на новото ръководство за грижа за автомобила могат да бъдат поръчани безплатно. Като посетите уебсайта на Съвета за грижа за автомобила. Осемдесет страничното ръководство, използва лесен за разбиране всекидневен език, а не технически автомобилен жаргон. Който лесно се вписва в кутия за обувки и покрива най-често срещаните случаи на превантивна поддръжка и процедури. Които трябва да се извършват, за да запазят колите безопасни, надеждни и ефективни. Също така, това включва описания на основните системи и части за превозни средства и списък с въпроси. Които трябва да се зададат относно процедурите за поддръжка или за ремонт.

Ръководство на автомобила и сервизно обслужване

Контроленият списък за грижа за автомобила, напомня на шофьорите. Какви системи трябва да бъдат поддържани и кога трябва да се извърши сервизното обслужване на автомобила. Новите секции включват намиране на автосервиз, алтернативни горива, спазване на гаранцията. Телематика на автомобила, кариера в автомобилната индустрия и разширена секция за опазване на околната среда. Новото ръководство за грижи за автомобилите, беше прегледано от експерти от индустрията с различен опит и сфери на експертиза. А информацията беше проверена от професионалисти в областта на автомобилните грижи. Тъй като правилно поддържаните превозни средства, работят по-безопасно и по-надеждно за водачите и техните семейства. Съветът за грижи за автомобилите, се ангажира да предостави полезна информация и инструменти за водачите. Като наскоро актуализирания, лесен за следване ръководство и грижи за автомобила. Който да ви помогне, да разберете тайната за автосервизите и ремонта на автомобила.

Ръководство на автомобила

съветът предоставя голямо разнообразие от полезна информация за авто-грижа чрез своя уебсайт и социални медийни платформи, като график за персонализирани услуги и услуги за напомняне по имейл, видео клипове за грижа за автомобила и съвети за поддръжка на понеделник. Съветът за грижи за автомобилите може да бъде проследен във Facebook, Twitter , Instagram и Pinterest. Съветът за грижи за автомобилите е източник на информация за кампанията за обучение на потребителите. Която популяризира ползите от редовната грижа за автомобила, поддръжката и ремонта на потребителите. За безплатно копие на популярното ръководство или за повече информация. посетете сайта на пътна помощ АДАС Eкспрес.