Репатриране с паяк

репатриране с паяк

Предназначение на пътна помощ паяк

[envira-gallery id="25494"]

Специализираните камиони на пътна помощ паяк, са универсално решение, което ви позволява, бързо и безопасно транспортиране на леки автомобили. Репатриране с паяк. С участието на малък пет тонен автокран, който се движи във различни посоки. Ви позволява безпроблемно вдигането на автомобили, от различни недостъпни места. Необходимостта да се използва специализиран камион тип паяк, най-често се използва при преместване на автомобили с блокирали колела. Когато в резултат на аварията, се е нарушила целостта на окачването. Когато едното колело на автомобила е пропаднало в дупка или яма и не може да излезе. Когато автомобилът е получил техническа повреда на четирите колела, или много тежка повреда в ходова част на автомобила. В зависимост от нуждите на клиента, нашите високо квалифицирани служители. Ще ви предоставят пътна помощ с кран, за разрешаване на всякакви решения. По този начин ние ще намалим цената за превоза на вашите автомобили. Както ще извършим безопасно репатриране, без рискове от повреди.

Репатриране с паяк

Цената за репатриране с пътна помощ паяк, зависи от следните фактори. Дестинацията за репатриране на автомобила, сложността при повдигане на автомобила. Премахване на пречките и пътните съоръжения до авариралият автомобил, теглото на товара и други. Специализираният автомобил на пътна помощ паяк, се характеризира със специално оборудване. Там където стандартното изтегляне на автомобила е невъзможно, в помощ пристига камиона на пътна помощ. Ако имате нужда от изтеглянето на автомобил, от нестандартна и сложна ситуация. Служителите от пътна помощ ще ви окажат нужното съдействие. Нашата компания гарантира, максимално спокойствие при шофиране, като ви оказва съдействие в случаите на тежки аварии. Когато участвате в пътно транспортно произшествие, не забравяйте да се свържете с нашите служители. Ние ще се погрижим, вашия автомобил да бъде преместен без да се нанесат допълнителни щети по автомобила

Какво осигурява специалното оборудване на пътна помощ

Съществуват множество извънредни ситуации, когато единственото ефективно решение е, спешното повикване на специализиран камион, който се нарича пътна помощ паяк. Техническата помощ на пътя и предоставянето на услугите, с пътна помощ кран паяк. Ще ви помогне бързо да се измъкнете от всякакви трудни ситуации. В допълнение може да се отбележи че. Нашата компания може да се използва в ситуации, които се извършват само с помощта на специално оборудване. Нашият автопарк е оборудван със специализирани камиони, с капацитет за повдигане на товари до 20 тона. Минималното време на заявка за пътна помощ е минимум 3 часа. В същото време, няма да бъдете разочаровани от приемливите цени на услугата паяк. При поръчване на услуги с паяк, не забравяйте да посочите, дестинацията за транспортиране, приблизителното тегло и размера на товара.