пътна помощ селскостопанска техника

Пътна помощ за селскостопанска техника

Пътна помощ селскостопанска техника. Независимо дали търсите пътна помощ, или транспорт на селскостопанска техника. Ние от пътна-помощ.bg, имаме възможността да ви предоставим, специализиран превоз на селскостопански машини. Нашата компания предлага най-доброто качество и сигурност, при транспортирането на селскостопански машини. За да се осигури ефективен и специализиран транспорт, най-добре е да се ангажира опитен международен превозвач или транспортна компания. Нашата фирма разполага със специализирани камиони, за транспортиране на селскостопанска техника. Предлагаме специализиран превоз на различни видове товари, включително и извън габаритна селскостопанска техника. Независимо от размера и формата на вашите машини, или пък тяхното оборудване. Ние разполагаме с необходимите транспортни средства, за да ги превозим до където е необходимо. Управляващият диспечер на транспорта за ниските товари е специализиран в ежедневната дистрибуция на техниката.

Пътна помощ селскостопанска техника

Пътна помощ селскостопанска техника. Като изпълнители на товарни превози за България. Доставката на селскостопанска техника, се извършва сигурно и безопасно. Нашите експерти планират безопасен трафик, като избират най-безопасният маршрут за превоз на товари. По този начин те намаляват времето за доставката и подобряват качеството на услугата. Пътна помощ за селскостопанска техника ADAC Експрес, извършва специализиран превоз на трактори, комбайни, плугове. Дискови брани, сеялки, косачки, сламопреси, турбозоли, торачки, плугове, инвентар, агрегати и други. Камионите, които извършват превоз на техниката, са оборудвани със хидравлични платформи за тежки товари. Платформите, които превозват товара, са оборудвани с хидравлични лебедки, които изтеглят техниката върху платформата. При нужда от превоз на селскостопанска техника, или други видове селскостопански машини, потърсете фирмите за пътна помощ.

Пътна помощ за селскостопанска техника

Пътна Помощ селскостопанска техника, предлага превози и репатриране, на всякакви товари, за град София и цяла България. Нашата компания се намира в центъра на столицата в България. Компанията осигурява национални и международни транспортни услуги в цяла Европа. Ние предлагаме пълно съдействие при закупуване и превоз на селскостопанска техника от България и Европа. Сигурността, качеството и внимателното планиране ще ви осигурят безопасен транспорт на вашите товари. Компанията предлага най-доброто транспортно решение, на най-конкурентните цени в страната. Ние сме едни от основните лидери в транспортната индустрия в България. Всички автомобили са обект на предварителна проверка и сервизно обслужване в собствената ни специализирана сервизна база. Тя е оборудвана с най-новите съвременни технологии за строителна техника в страната. Нашите авто механици, са сертифицирани в поддръжката на машини.