пътна помощ за трактори

Пътна помощ за трактори

С подхода, ориентиран към клиента и със висококвалифициран технически персонал. И географски широко разпространена мрежа от центрове за услуги, като ключови силни страни. Услугата за пътна помощ за трактори е синоним на качество. Всеки клиент на пътна помощ АДАС Експрес е уникален. Изпълнението на исканията на клиента е първият приоритет на всички служители на АДАС Експрес. Това означава слушане и разбиране на нуждите на клиентите. Предлагане на пътна помощ, съвети при избора на продукт и насочването им към най-подходящото решение за всеки отделен случай. Също така и с увеличаване на опита за покупка с истинска страст към земеделския свят и света на животните. Техническа помощ – качествена услуга. Компанията на пътна помощ за трактори, АДАС Експрес се състои от висококвалифициран персонал. Цялостните, точни и задълбочени технически познания са в основата на специализираната програма за обучение за целия персонал за техническа поддръжка.

Обслужване на клиентите на пътна помощ за трактори

От преговори за превоз, проверка преди доставката, планова поддръжка и ремонти. Осигуряване на бърза наличност на оригинални резервни части и предлагане на широка гама от услуги. Това са само някои от многото услуги, които предлага пътна помощ на АДАС Експрес. Качеството на услугата за техническа помощ, се гарантира от високите професионални стандарти на нашия персонал. Които посещават периодични обучения и опреснителни курсове, провеждани от специалисти и в други местни центрове за обучение. Нашият персонал за пътна помощ непрекъснато се подлага на изпитание, за да даде на клиентите на АДАС Експрес, само възможно най-доброто обслужване. АДАС Експрес разполага с обширна, разширена глобална мрежа от клиени, на които броя вече надхвърля над 3 000 оторизирани фирми и сервизни центрове. В допълнение към ръководствата на фирмите които обслужваме и всички наши корпоративни и частни клиенти. Предлагаме големи отстъпки при превоз и пътна помощ за трактори за град София и страната.

Разрешителни за превоз на трактори

Нашите камиони са произведени за това. Ние използваме само най-новата технология, която е изградена, за да поддържаме сигурността. И да издържаме дългите превози на трактори и тежка техника. Тракторите са много големи инвестиции и ние приемаме транспортната безопасност много сериозно. Нашите шофьори са добре обучени и сертифицирани за работа с тежко оборудване. Ние сме лидери в транспортната индустрия. От 2000 г. сме превозвали селскостопанска техника, селскостопански консумативи и строителна техника до всички краища във страната. Тракторният транспорт ви спестява трудности, време и пари ! Нашият транспорт за трактори е винаги готов да тегли вашето оборудване, където и да е необходимо. Включването на държавни и окръжни разрешителни, правилното придобиване на разрешително между държавите. Не само може да отнеме много време, но може да бъде и много скъпо. В услугата са включени придобиване на държавни и областни разрешителни, ние се справяме с всички необходими законови изисквания.

Застраховка за превоз на трактори

Ние се грижим за вашия товар! Ние знаем колко скъпо може да струва някакво оборудван. Следователно вие може да застраховате всички машини и оборудване, независимо от стойността им. Компанията АДАС Експрес предлага, еднократна застраховка на трактори и сарго застраховка за трактори. Независимо от размера, АДАС Експрес може безопасно да транспортира вашите машини или оборудване. Нека експертите се справят, правилно с вашата доставка. Ние ви спасяваме от допълнителни разходи, които са свързани със само-теглене, или от наемане на неопитни хора. Които не са готови да се справят с конкретните видове машини. Ние също така транспортираме дребни предмети като ремаркета, багери, малки трактори, мотокари, сеялки и др. Можем също така да транспортираме всякакъв вид техника със всякакви размери. Нашият транспорт за трактори, ще ви осигури бързо и надеждно обслужване. Ние транспортираме, сеялки, пръскачки, комбайни, торачки, багери, товарачи и други.