пътна помощ за тирове

Пътна Помощ за Тирове

Пътна Помощ за Тирове, ADAC е специализирана транспортна фирма, за осигуряване на превоз и репатриране на тирове. Доказаните резултати през последните десет години, показват че сме една от най-добрите фирми за пътна помощ в страната и чужбина. Фирмата работи с много високо ниво на безопасност и обслужване. Предлаганите от нас услуги са свързани с подаване на ток на тирове и репатриране на тирове. Смяна на гума с резервната, доставка на гориво, превоз на тирове до автосервиз и ремонт на тирове на място. Ако повредата е малка, нашите служители ще я отстранят веднага и вие ще продължите своето пътуване. Нашият многоброен парк от специализирани автомобили, са на ваше разположение денонощно. Ние сме на линия 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, за оказване на пътна помощ за тирове. Нашите камиони са произведени по поръчка в Германия, със специално оборудване и сертификати за репатриране на тирове.

Пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове. Камионите са оборудвани с по три лебедки и кран за вдигане на товари до петнадесет тона. Силата на едната лебедка се равнява на опън: 240 000 LB winch / 24 V – 30 450 кг. Двигателният мотор е с намотка 600 конски сили и 140 000kw. Той е оборудван с водач 40 – Way ролков механизъм. Предавателното съотношение на редуктора се равнява на 2065.2:1. Стоманеното въже на лебедката е с дължина 40 метра, а дебелината на въжето достига 30 мм. Всяка една от лебедките може да тегли до 30 тона товар, без да се скъса. Камионът е оборудван с три броя кранове, които вдигат тежест с обща маса двадесет тона. Нашите камиони са в пълна готовност, за оказване на помощ на закъсалите водачи на моторни превозни средства. За повече актуална информация за предлаганите от компаниите услуги, може да видите, във страницата на пътна помощ.

Пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове. Пътна помощ ADAC, предлага на своите клиенти следните услуги, превоз и репатриране на товарни автомобили, тирове и камиони. Изваждане на камиони и тежкотоварни автомобили от канавки, дерета и пропасти. Подаване на стартов ток, доставка на гориво, охраняем паркинг. Смяна на гуми на тирове, автобуси и тежкотоварни автомобили. Персоналът ни за репатриране на тирове, е добре обучен и с богат опит, който работи вече двадесет години. Пътна помощ за тирове ADAC, притежава тежка специализирана техника. На която може да се разчита дори и при най-тежките зимни условия независимо от пътната обстановка. Нашите специалисти, ще ви помогнат при пътно транспортни произшествия и аварии. Ако в момента сме много заети, ние ще ви изпратим веднага, нашите дългогодишни партньори за пътна помощ във град софия.