пътна помощ за мотокари

Пътна Помощ за мотокари

Пътна помощ АДАС Експрес е специализирана компания за превоз на мотокари и електрокари независимо от техния тонаж. Услугите които предлагаме са свързани с пътна помощ за мотокари и превоз на мотокари с общо тегло до дванадесет тона. Пътна помощ АДАС предлага, подаване на ток 12 волта, превоз на мотокари, репатриране на мотокари до паркинг. Превоза на мотокари до различни обекти в страната, е една от нашите дейности които извършваме. Нашите служители ще ви помогнат при репатрирането на вашият мотокар. Разполагаме с няколко камиона които са с хидравлични платформи и са последен модел на техниката. Камионите на компанията са с висока проходимост. В студени зимни условия могат да преодолеят всякакви препятствия, със помощта на хидравличните си платформи. Те са оборудвани с тридесет тонни лебедки и с дълги въжета достигащи до 80 метра. Ако имате нужда от закупуване на мотокари, потърсете най-известните фирми, които предлагат рециклирани мотокари Linde на най-добри цени.

Пътна помощ и изисквания за превоз на мотокари

За превоз на мотокар с пътна помощ се изисква специализиран камион. Специализираният камион за пътна помощ за мотокари, трябва да отговаря на следните няколко изисквания. Платформата на специализираният камион трябва да бъде много здрава и да издържа на големи товари. Платформата трябва да бъде изработена от специална стомана за тежки товари. Тежестта на мотокара може да счупи платформата на обикновената пътна помощ. Нашата компания препоръчва използването на хидравлични платформи до 10 тона. Лебедката за изтегляне на тежки мотокари, трябва да отговаря на всички изисквания на производителя. Използването на електрическа лебедка, може да доведе до неприятни изненади при изтеглянето на мотокара. Препоръчително е да се използва само хидравлична лебедка, с дебело въже при изтеглянето на мотокари. Ако имате нужда от информация за превоз на мотокари, потърсете фирмите за пътна помощ.

Пътна помощ за мотокари

Платформите за репатриране на мотокари сe разделят на няколко вида. Стационарните платформи за мотокари, не са много за предпочитане. Товаренето и разтоварването на мотокарите при тях, крият големи опасности. Винаги съществува голяма опасност при репатрирането на тежък мотокар. Особено когато мотокарът се изтегля върху платформата, посредством така наречените пътеки. Големи трудности се създават особено през зимният сезон. Повечето камиони които репатрират мотокари са оборудвани със електрически лебедки. Много често се случва да се скъса въжето на електрическата лебедка. Повечето фирми които притежават мотокари предпочитат репатрирането да се извършва от специализирана фирма за пътна помощ за мотокари. Специализираните компании, които предоставят за мотокари, работят със професионални камиони. Техните камиони са оборудвани с хидравлични платформи и хидравлични лебедки. При тях сигурността при репатрирането, е винаги на първо място.

Категория: пътна помощ | Тагове: денонощна пътна помощ | пътна помощ за камиони | пътна помощ софия | пътна помощ за електрокари и мотокари | пътна помощ паяк