пътна помощ за микробуси

Пътна Помощ за микробуси

Пътна помощ за микробуси ADAC Експрес, е специализирана компания за превоз на микробуси. Услугите които предлага нашата компания за пътна помощ, е свързана с репатриране на микробуси. Смяната на спукана гума, доставката на гориво, авто ключар, репатрирането на микробуси до авто паркинг. Настаняването на пътниците в хотел, е допълнителна услуга която предлага нашата компания. Нашите камиони са оборудвани с хидравлични платформи и хидравлични лебедки. Специализираните камиони на фирмата са високо проходими, при зимни условия и могат да преодолеят всякакви препятствия. Те са оборудвани с много дълги въжета за изтегляне на микробуси от дерета, пропасти, канавки, реки и канари. Нашите служители, ще ви помогнат при решаването на всякакви задачи при птп и аварии. Ако имате нужда от репатриране на микробуси, знайте че това сме ние. Ако се обадите на един от нашите телефони, ние ще пристигнем веднага при вас.

Какво предлага нашата специализирана компания пътна помощ за микробуси

Компанията за микробуси ADAC Експрес, репатрира всички видове микробуси с обща дължина до 8 метра. Микробусите които репатрираме, се изтеглят с хидравлична лебедка върху платформата на камиона. Нашата фирма гарантира за сигурността и качественият превоз на микробусите които репатрираме. Ние предоставяме бърза и качествена услуга за територията на цялата страна. Също така предлагаме специализираната услуга, репатриране на няколко микробуса наведнъж. Разполагаме със специализиран камион за пътна помощ, който е оборудван с хидравлична платформа и лебедка. Компанията предоставя специализиран превоз на микробуси в цяла Европа. Нашите служители пристигат в рамките на 30 минути за района на град София. Те са обучени да работят със всякаква специализирана техника, за репатрирането на лекотоварни бусове и микробуси. Ако нямаме възможност да репатрираме вашият бус, ние ще изпратим нашите партньори.

Какви услуги предоставя нашата компания пътна помощ за микробуси

Нашата специализирана фирма, пътна помощ за микробуси предоставя услуги които са свързани с репатриране на леко товарни и товарни микробуси. Качеството и сигурността при репатриране е основната задача на нашата фирма за репатриране на микробуси. Нашата специализирана фирма за репатриране на микробуси, предлага ремонтни услуги на място. Пътна Помощ ADAC, предлага диагностика на микробуси и отстраняването на всички видове повреди на място. Нашите служители ще отстранят повредата на микробуса и вие ще можете да продължите пътуването си. Ако се окаже че ремонта надвишава нашите възможности, ние ще репатрираме вашият микробус до наш специализиран автосервиз. Ако се окаже че ремонтът на вашият микробус е много тежък. Ние ще го извършим в рамките на 3 до 4 работни дни. Ако нямаме възможност да поправим вашият микробус, потърсете в интернет индивидуални оферти за пътна помощ.