пътна помощ за лодки

Пътна помощ за лодки

Нито една лодка, не иска да бъде заседнала във водата или на сушата. Ето защо морското застрахователно дружество се обедини с фирмите за пътна помощ, за да осигури 24/7 денонощна пътна помощ за лодки. Ние от АДАС знаем, че вашата лодка и персонален воден занаят, са инвестиции не само за време и пари, но и за забавление. Морско застрахователно дружество, може да ви помогне да защитите вашата инвестиция. Вземете безплатна оферта за застраховка на лодка и вижте как можем да ви помогнем. Какво е застраховка за лодка? Застрахователна полица за лодка покрива вас и вашата лодка, срещу отговорност и щети в случай на авария. Случват се инциденти, но със застраховката за лодки, вие можете да бъдете сигурни, че имате покритие както във водата, така и на сушата. Споделяме вашата страст към водните спортове и затова сме се обединили с морското застрахователно дружество, съчетавайки над 15 години опит с тях.

Застрахователна полица пътна помощ за лодки

Застраховката покрива ли щетата по моята лодка или на собственици на жилища ? Ако нямате отделна застрахователна полица за лодка, вероятно сте недостатъчно застраховани. Застрахователните полици за автомобили и собственици не се отнасят за покритие на лодки. Повечето полици на собственици имат ограничения за размера, както и ограничения върху конските сили и покритието на щетите. Ограниченията за покритие варират в зависимост от държавата, застрахователната компания и договора. Не чакайте, докато е късно, за да разберете, че покритието ви липсва. Какво покрива застраховката за лодка? Застрахователното покритие на лодката варира в зависимост от вашата лодка. Типичното покритие включва. За вас и вашата лодка. Повреда на лодката, корпус, платна, двигател и обзавеждане. Подмяна на вашата лодка с чисто нова. Договорена стойност или действителна парична стойност на лодката.

Какво покрива застрахователна полица

Отговорност за разливане на гориво. Медицински плащания. Покритие на повредата в лодката и нейното отстраняване. Повреда на друга лодка. Увреждане на друго имущество, причинено от вашата лодка. Телесни наранявания или смърт на друг човек. Незадължителни застрахователни покрития: Множество опции за теглене, изтегляне от водата или пускане във водата. Покритие за вашата лична собственост. Покритие за вашето риболовно оборудване. Покритие срещу нараняване, причинено от неосигурена лодка. Урагани и други природни явления. Не всички покрития са създадени еднакви. Застраховката с ниска ставка или евтина лодка не означава намалено покритие или загуба на обещанието за обслужване, когато се застраховате. Ние се ангажираме да предоставим правила, подходяща за вас и обслужвана от специалистите на SDI. Защо да изберете застраховка на SDI ? Персонализирано покритие, за да отговори на вашите нужди. Експертна услуга, включваща денонощно обработване на претенции и изтегляне.