пътна помощ за каравани

Пътна помощ за каравани

Пътна помощ АДАС Експрес е единственият специализиран доставчик на аварийна пътна помощ за каравани в цяла България. Само с едно обаждане вие ще получите професионална помощ, когато имате най-голяма нужда. С нашата карта вие ще получавате тази поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. 365 дни в годината за цели 3 години от първата дата на регистрация на картата. Какво покрива картата за пътна помощ. Програмата за подпомагане на пътя е предназначена да ви осигури услуги за поддръжка на пътя при спешни случаи, включващи следната помощ. Спукана гума, изгубени ключове, изтегляне на каравани, настаняване на пътниците в хотел или мотел. Мобилен автосервиз на място и много други услуги, които са свързани с услугата пътна помощ за каравани. Нашите специалисти ще пристигнат в рамките до 30 минути. Ако сте закъсали във района на град София или във околностите те ще ви изтеглят до автосервиз.

Смяна на гума на каравана

Ако сте закъсали в провинцията ние ще ви изпратим екип който ще изтегли караваната ви с камион до най-близкия автосервиз или ще поправи караваната на място. Ако сте спукали гумата на караваната и не можете да я смените, ние ще организираме доставчик на услуги за смяна на вашата гума. С помощта на крик за каравани и необходимите инструменти. Ако вашето резервно колело не е подходящо да се използва, ние ще ви доставим друго резервно колело, което е необходимо за вашата каравана. От вас се изисква само да наберете нашите денонощни телефони за пътна помощ за каравани и кемпери и да посочите мястото където сте закъсали. Ако сте закъсали по средата на пътя, опитайте се да изтеглите вашата каравана отстрани на банкета или в аварийната лента. След това поставете светлоотразителния триъгълник най-малко на петдесет метра зад караваната. За да не предизвикате пътно транспортно произшествие на автомагистралата. Желателно е да облечете, светлооотразителните жилетки, които се намират във вашият автомобил.

Изгубени ключове на караваната

Ако сте загубили ключовете за вашата каравана или по невнимание сте ги оставили вътре във караваната, ние ще ви осигурим аварийно отключване. Като организираме доставчик на автоключарски услуги, който да ви изработи нов резервен ключ или да ви помогне да получите спешен достъп до вашата каравана. Желателно е автоключаря да ви изработи нов резервен ключ, който да се съхранява във вашето моторно превознао средство. Ако имате застраховка за безплатна пътна помощ, всички тези услуги, ще ви излязат напълно безплатно. Парите които сте похарчили за пътна помощ, изтегляне на караваната. Хотел и сте ползвали други видове услуги, ще ви бъдат възстановени напълно. Включително и цената за повикване на пътната помощ. Всички допълнителни разходи са за ваша сметка.

Изтегляне на караваната и настаняване в хотел

Ако вашата каравана не може да се движи, ние ще организираме изтегляне от доставчик на услуги до най-близкия подходящ сервиз. Изтеглянето на караваната ще се извърши със специализиран камион за пътна помощ. Който е оборудван с хидравлична платформа и хидравлична лебедка. Вие трябва да присъствате при изтеглянето на караваната, за да съдействате и съветвате доставчика на услуги. Пътна помощ за каравани АДАС Експрес, ще Ви възстанови разходите за изтегляне максимално при инцидент. Ако не можете да получите достъп до вашата каравана, докато тя се намира в автосервиз за ремонти. Вие ще получите разходите за настаняване за всяко едно събитие. Всички допълнителни разходи за настаняване, включително закуската обяда и вечерята ще бъде за ваша сметка.