пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони

Един от най-важните приоритети за нашата компания е да направим живота на водачите на моторни превозни средства по-удобен. Като водещи лидери във тази индустрия. Ние разширяваме услугите си постоянно, така че да може да покриваме всички нужди на нашите клиенти. Нашата компания предлага мобилна пътна помощ и дребни ремонтни услуги във цялата страна. Служителите на нашата компания за пътна помощ, предлагат разнообразие от услуги, свързани с репатриране на камиони. Пътна помощ АДАС Експрес, предлага репатриране и превоз на аварирали камиони с обща дължина до 20 двадесет метра. Нашата компания е специализирана във областта на пътна помощ за камиони. Предлаганите услуги са свързани със превоз на камиони, до всяка точка на България и Европа. Компанията предлага следните видове услуги; превоз и репатриране на камиони до автосервиз, доставка на гориво до авариралият камион. Подаване на ток в София за товарни камиони – 24 волта, репатриране на камиони, до посоченият от клиента паркинг.

Пътна помощ за камиони АДАС Експрес

Вече доста години нашата компания е лидер в областта на пътна помощ за товарни автомобили и ремаркета. При нас ще намерите специализирана пътна помощ и превоз на камиони от марката на DAF, Volvo, Renault, MAN, Scania, Mercedes и IVECO. Ние превозваме камиони в повече от 150 страни. Ето защо, всички камиони които превозваме, се предлагат на разумни цени! Нашите ниски цени, ще ви осигурят по-голямо търсене на услугата за пътна помощ за камиони. При нас ще откриете специализирани камиони за пътна помощ за камиони, влекачи. Полуремаркета, затворени ремаркета, цистерни, силози и хладилни ремаркета. Нашата платформа е свързана с най-добрите компании за логистика на камиони и потенциалните потребители. АДАС Експрес е тук, за да помогне на клиентите да имат бързи и надеждни транспортни преживявания. Като същевременно намаляват таксите за посредници напълно! АДАС Експрес ви позволява да работите директно с фирмата за транспорт на камиони. И ви позволява да преговаряте за собствена цена, като осигурявате експресна услуга за всички на ваши транспортни нужди.

Какви услуги предоставя нашата компания

Нашите планове за пътна помощ обхващат територията на страната и цяла Европа. Ние осигуряваме двадесет и четири часова пътна помощ за камиони, 7 дни в седмицата и 365 дни във годината. Само със един телефонен разговор, вие получавате неограничен брой отговори на въпроси, свързани със пътна помощ за камиони. В случаите на авария или друга непредвидена ситуация, можете напълно да разчитате на нашата двадесет и четири часова пътна помощ. Компанията е винаги на ваше разположение, с пълно обслужване и договор за поддръжка, по всяко време на денонощието. Нашата фирма за пътна помощ, предоставя мобилен автосервиз на място, само ако позволяват атмосферните условия. Нашите служители ще ви помогнат, когато имате нужда от помощ. Или във случаите на пътно транспортни произшествия или катастрофи и аварии. Компанията предоставя експресна мобилна помощ и извършва бързи и леки, механични ремонтни услуги на пътя.

Приоритети на пътна помощ АДАС Експрес

Осигуряването на безопасност и сигурност при репатриране на камиони, са най-важните приоритети на нашата специализирана компания за пътна помощ. Безпогрешните услуги които предоставя нашата компания, свързани с репатриране на камиони, са ключът към нашето бъдещо развитие. Нашата компания, работи предимно със нови специализирани камиони, които са произведени по поръчка във Германия. Безплатната информационна услуга която предоставяме, дава възможност на потребителите да получат необходимата информация. Ние предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти, които са свързани с мобилни услуги и пътна помощ за камиони. Само с един телефонен разговор, вие ще получите експресната услуга от която се нуждаете. Като основни лидери в тази област, ние разширяваме нашите услуги, като предоставяме сигурност и качество. Ако в момента нямаме възможност да репатрираме вашия камиони, ние ще ви насочим към нашите дългогодишни партньори от фирмите за пътна помощ и превоз на автомобили.