пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони. Един от най-важните приоритети за нашата компания е, да направим живота на водачите на моторни превозни средства по-удобен. Като лидери в тази индустрия, ние разширяваме услугите си постоянно, така че да покриваме всички нужди на нашите клиенти. Нашата компания предлага мобилна пътна помощ и дребни ремонтни услуги в цялата страна. Служителите на нашата компания за пътна помощ, предлагат разнообразие от услуги, свързани с репатриране на камиони. Пътна помощ ADAC Експрес, предлага репатриране и превоз на аварирали камиони с обща дължина до 20 двадесет метра. Фирмата ни е специализирана в областта на пътна помощ за камиони. Предлаганите услуги са свързани с превоз на камиони, до всяка точка на България и Европа. Ние предлагаме следните видове услуги; превоз и репатриране на камиони до автосервиз, доставка на гориво до авариралият камион. Подаване на стартов ток за товарни камиони – 24 волта, репатриране на камиони, до посоченият от клиента паркинг.

Пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони. Нашите планове за пътна помощ обхващат територията на страната и Европа. Ние осигуряваме двадесет и четири часова пътна помощ за камиони, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Само с един телефонен разговор, вие получавате неограничен брой отговори на въпроси, свързани с пътна помощ за камиони. В случаите на авария или друга непредвидена ситуация, можете напълно да разчитате на нашата двадесет и четири часова пътна помощ. Компанията е винаги на ваше разположение, с пълно обслужване и договор за поддръжка, по всяко време на денонощието. Нашата компания за пътна помощ, предоставя мобилен автосервиз на място, само ако позволяват атмосферните условия. Нашите служители ще ви помогнат, когато имате нужда от помощ, или във случаите на пътно транспортни произшествия и аварии. Ако в момента нямаме възможност да ви помогнем ние ще ви изпратим нашите партньори от пътна помощ.

Пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони. Осигуряването на безопасност и сигурност при репатриране на камиони, са най-важните приоритети на нашата компания. Безпогрешните услуги които предоставя нашата компания, свързани с репатриране на камиони, са ключът към нашето бъдещо развитие. Нашата компания, работи предимно с нови специализирани камиони, които са произведени по поръчка в Германия. Безплатната информационна услуга която предоставяме, дава възможност на потребителите да получат необходимата информация. Ние предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти, които са свързани с мобилни услуги и репатриране на камиони. Само с един телефонен разговор, вие ще получите експресната услуга от която се нуждаете. Като основни лидери в тази област, ние разширяваме нашите услуги, като предоставяме сигурност и качество. Компанията предоставя експресна мобилна помощ и леки механични ремонти на пътя.