Пътна помощ за жк Овча Купел 2

пътна помощ за жк овча купел 2

Пътна помощ за жк Овча Купел 2

Овча купел е тихият жилищен квартал, изобилстващ от зеленина и красива панорамна гледка към Витоша, разположена в близост. Нашата компания за предлага денонощна пътна помощ за жк Овча Купел 2. Междувременно регионът се възползва от добре развита инфраструктура и бърз достъп до центъра на София. Кварталът граничи със квартал Славия на изток, спортен комплекс Славия, ул. Обиколна на север, квартал Горна баня на запад, кварталите Павлово и Княжево на юг, които са отделени от булевард Цар Борис III и булевард Никола Петков. Строежът в старата част на квартал Овча купел е представен главно от едно фамилни ниско строителни къщи. Овча купел I и Овча купел II обаче се считат за нови квартали за пребиваване – 20-25 години средна стойност. Строителните типове на територията включват панели и EPK блокове, тухлени къщи с апартаменти. В наши дни, строителството е много интензивно и динамично, тъй като кварталът е предпочитан от разработчиците.

Пътна помощ за жк Овча Купел 2

Кварталът изпъква с отлични комуникации. Автобусна станция „Запад“ се намира в старата част на Овча купел, откъдето тръгват всички автобуси към Витоша. Най-големият търговски център в Овча купел е в непосредствена близост до гарата. В 66-тата основно училище е на улица Любляна, на Електро и автоматика. Техническото училище е в Овча купел на булеварда а местната администрация е на булевард „Цар Борис III“ 136 В. Две детски градини са разположени в квартала. В Овча купел I се намират Търговски център, супермаркет RAMSTOR и 88-то основно училище в близост до блок 504. В Овча купел II е 149 основно училище в близост до 43. На територията е църква Свети Борис, Поща и голям открит пазар. Обществен транспорт: През района на Овча купел I и Овча купел II преминават автобусните линии (А) – числа: 11, 60, 102, 73,107, 103, 73, 260. Маршрутни таксита – числа: 15, 19, 27, 29, 24, 48, 33, 38. И трамвайните линии с номера: 11 и 5.

Транспорт за жк Овча Купел 2

В жилищен комплекс Овча Купел 2 работят няколко фирми за пътна помощ, които предлагат и мобилен срвиз. В момента се изгражда и метро, което ще свързва жилищен комплекс Овча Купел 2 с цяла София. Изграждането на Етап II на линията, 3, участък „Улица Житница – Овча купел“, е част от изграждането на „Бул. Ботевградско шосе ”. Централна градска част, Овча купел, която е вградена в общия устройствен план. И краткосрочната програма на Столична община за развитие на транспорта като част от основата на градската транспортна система. Проектът обхваща западната част на линията и започва от края на подземния участък след 14, края на етап I, преминава през жилищен район „Овча купел”. И стига до МС 18, който се намира под околовръстния път между централната и жп линията София – Перник.

Метрото в жилищен комплек Овча Купел 2

Проектът включва 4 подземни метро станции и метро линия с дължина 3,8 км, която в по-голямата си част е подземна с изключение на частта от маршрута между 14 CU и 15, която ще бъде издигната. В случая на МС 18 в Горна баня се предвижда връзка с железопътната линия и жп спирка. Това създава условия за по-добра интегрирана работа на метрото, пътната. Железопътната и въздушната системи, което води до още по-ефективна развитие на интермодалност в пътническия транспорт. Изграждането на проекта ще бъде: метро пътека с обща дължина 3,8 км. 4 метро станции и жп гара, които са оборудвани с операционни системи. Електрически инсталации, вериги с ниско напрежение. Отопление, вентилация и климатизация, вода и канализация, железопътна линия. Еталони, пътни и сигнални знаци и контактна линия. В жилищен комплекс Овча купел 2, строителството се разраства с голяма бързина.