пътна помощ за джипове

Пътна помощ за джипове

Водачът на моторното превозно средство никога не може да контролира всичко на пътя. В АДАС Експрес знаем, че понякога може да се нуждаете от малко помощ на пътя. Затова ние сме винаги тук за вас, независимо дали сте спукали гума, изтощен акумулатор или други механични проблеми. Пътна помощ за джипове. Когато се нуждаете от помощ на пътя, можете да се обадите на един от нашите денонощни телефони. Нашите екипи за обслужване на клиенти са тук за вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Така че ние най-добре можем да ви помогнем, когато се обадите. Моля, да разполагате със следната информация. Име на собственика на превозното средство, регистрационен номер, идентификационен номер на превозното средство. Тип на превозно средство, пробег на моторното превозно средство, тоест километрите. В кой град се намирате, град, пресечки, забележителности и така нататък. Същността на проблема на вашия джип, на кратко – описание. Какво да очаквате: услуга за пътна помощ или авто ремонт на място.

Услуги за пътна помощ за джипове

Пътна помощ АДАС Експрес разполага със специализирани камиони, които осигуряват денонощен превоз на джипове. Тя е една от най-надеждните компании, за пътна помощ за джипове във страната и чужбина. Ако имате проблеми с вашият джип, може да се обади на денонощните ни телефони. Вие ще получите незабавна пътна помощ, без значение в кой район на страната се намирате. Нашата фирма предлага, изтегляне на джипове от канавки, чукари, дерета, реки, езера, изкопи и от трудно достъпни места. Изтегляне на джипове с хидравлична падаща платформа, със крикове за позициониране. Превоз на джипове до автосервизи и паркинги. Предлагаме пътна помощ за джипове, с хидравлична падаща платформа, със размери до 7 метра. Платформата е снабдена с ниска товарна площадка и хидравлична лебедка, за изтегляне на товари до 10 тона. Предоставяме и специализиран камион за пътна помощ за джипове, с хидравлична платформа и лебедка.

Какви услуги предлага нашата фирма

Фирмата за пътна помощ за джипове, предлага товарене и разтоварване на джипове със блокирали колела, със хидравлична платформа. Изтегляне на джипове с хидравлична лебедка. Репатриране на джипове, със повредени трансмисии, колелета и диференциали, със специализиран камион. Превоз на бронирани джипове с общо тегло до 10 тона и дължина до 7 метра. Денонощна пътна помощ АДАС Експрес, предоставя преференциални цени за репатриране, с необходимото ниво на обслужване. Ние ви гарантираме, че цената на услугата е винаги съобразена с извършената от нас работа. Посочените от нас цени са гарантирани на 100 процента. Цената на превоза, зависи от разстоянието което камионът трябва да премине и да го достави до автосервиза. Нашите служители препоръчват да използвате само специализиран и оторизиран автосервиз за джипове по ваше желание.

Избор на фирма за пътна помощ

Ако акумулаторната батерия на вашият автомобил е изтощена, нашите служители ще ви подадат стартов ток, да запалите двигателя. Ако се нуждаете от смяна на спукана гума, нашите служители може да ви я подменят на място. В случай на механична повреда, вие ще получите помощта от която се нуждаете. Вашият джип ще бъде изтеглен до автосервиз по ваше желание, със специализиран камион за пътна помощ. Не забравяйте, че ваше право е да изберете автосервиза, от който имате нужда. Всички оператори на услуги, които предоставят пътна помощ, са независими контрагенти и не са служители на пътна помощ АДАС. Следователно АДАС Експрес не може и не поема никаква отговорност. Ако друга фирма е повредила вашият автомобил, при репатриране. Ако сте във верижна катастрофа и ние сме заети. Ще ви насочим към друга фирма за пътна помощ за джипове.