пътна помощ за багери

Пътна помощ за багери

Пътна помощ за багери. Пътна помощ ADAС Експрес, е специализирана българска фирма, с дългогодишен опит в международния транспорт. Нашите услуги се обосновават основно на абонаментни пакети, които са насочени към частни клиенти и обществени фирми. В помощ на своите корпоративни клиенти, пътна помощ за багери ADAC Експрес. Е на ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Ние моментално оценяваме ситуацията в която сте попаднали и ще ви помогнем с общи въпроси при отстраняването на проблеми. Нашите служители ще ви окажат нужната помощ и ще ви предоставят най-доброто възможно обслужване. При необходимост ще ви окажем пълно съдействие, за транспорта на вашият багер, с минимално прекъсване на вашия ден. Ние сме ангажирани да предоставим на нашите клиенти, най-добрите решения за техните проблеми на място. Помнете че пътна-помощ.bg е вашата сигурна компания, за транспорт на верижни багери.

Пътна помощ за багери

Пътна помощ за багери. Всички клиенти получават помощ, в случай като транспорт на багери, или покупка на багер. Една от дейностите които извършва нашата компания е, доставка и специализиран транспорт на багери в станата. Преместването на багери на собствената си маса, е много бавен и тромав процес. Който причинява силно износване и натоварване на двата диференциала и шасито. Предлагаме пътна помощ за багери и транспортиране на верижни багери, с общо тегло до двадесет тона. Пътна помощ ADAC Експрес, се стреми да осигури на своите корпоративни клиенти, възможно най-висока степен на сигурност и безопасност. Нашата компания предлагаме различни видове услуги като. Репатриране на верижни и колесни багери и техника за България и цяла Европа. Доставката на верижни багери от Европа, е наша основна задача. Ако не можете да се свържете с телефона на нашата фирма, потърсете нашите партньори, от пътна помощ.bg.

Пътна помощ за багери

Пътна помощ за багери. Нашата компания предоставя специализирани услуги, които са свързани с транспортирането на багери в цялата страна. Предоставяме всички видове нови и рециклирани турбокомпресори за верижни и колесни багери. Изтегляне на багери от строителни обекти, кални местности, канали, изкопи и трудно достъпни места. Специализираните камиони на компанията, са снабдени с хидравлични лебедки до 50 тона. Предлагаме още специализирани авто услуги за багери и специализирана техника. Оказваме пълно съдействие на клиентите, при транспортиране на техника, покупка на верижни багери, или друг вид техника в страната. Предоставяме информация, за предстоящите продажби, на всички видове верижни багери в страната. Служителите на пътна помощ ADAС Експрес, ще Ви окажат професионално съдействие при закупуване на багери. Нашата фирма предлага специализиран автосервиз за възстановяване на багери.