13.05.2021

ПЪТНА ПОМОЩ

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Професионална пътна помощ

1 min read
професионална пътна помощ

Професионална пътна помощ за София

Професионалната пътна помощ е вид услуга свързана със автомобилни услуги или специализирани технически центрове. Както показва нашият опит и според статистиката при управлението на автомобили по развалените пътища на България, винаги се появяват неизправности в автомобила. Възникването на инциденти или аварии по неизвестни причини не е необичайно в наше време. Въпреки това, дори и от такава ситуация, има изход и авто механиците на Пътна помощ АДАС Експрес са готови да разрешат всеки проблем. Свързан с вашия автомобил, като пример стартиране на двигателя. Професионална пътна помощ за отстраняване на повреда на място може да бъде поръчана денонощно. С пълна гама от необходимо оборудване, набор от професионални инструменти и подходящи умения. Нашите специалисти предоставят висококачествени и спешни услуги, като предоставят професионална пътна помощ на пътя. Пътна помощ АДАС гарантира качество и ефективност при обаждане и доставяне на професионална пътна помощ за автомобили. Ако повредата не се е случила на пътя. Тук няма нужда да се тревожите, това е обичайната практика на всяка услуга за професионална пътна помощ. В такива случаи механикът се свързва с диспечера и ще ви изпрати камион за пътна помощ.

Професионална пътна помощ във София

Такива повиквания се обслужват от централната диспечерска служба за денонощна пътна помощ в град София. Като в същото време плащате само за транспортирането на авариралия автомобил, според цената на специализирания камион. Ако всичко е добре и механикът е отстранил повредата на място, тогава можете да продължите да пътувате. Но не забравяйте да следвате препоръките на Пътна помощ АДАС Експрес във близко бъдеще. Тъй като това често зависи не само от техническото състояние на автомобила, но и от вашата безопасност! Ремонтът се извършва със резервни части на клиента. Ако е необходимо, предлагаме услугата пътуване със наш авто механик до магазина за закупуване на необходимите части. Най-големият автопарк от специализирани превозни средства в София, Ви позволява да въведете единна система за качество на предоставяните услуги. Най-добрите цени за услуги за професионална пътна помощ в София и във България, по отношение, на съотношението цена – качество.

Списък на услугите за пътна помощ в София

Обслужване на автомобила, подаване на стартов ток, доставка на гориво, смяна на спукана гума, мобилен автосервиз. Автодиагностика на място, стартиране на двигателя, диагностика на автомобили, зареждане на акумулатора. Изключване на алармата и безпроблемното отваряне на автомобила. Бърза диагностика на системите на превозното средство и други. Ние осигуряваме професионална пътна помощ, по пътищата на град София от 1990 година. Натрупаният опит, доказаните ефективни техники, способността да се намери решение дори в най-трудни ситуации са нашите основни предимства. Можете да се обадите на професионална пътна помощ по всяко време на денонощието. Услугата се предоставя в рамките на град София, България и района на Европейския съюз. Ако сте станете наш редовен клиент, Вие получавате, отстъпки до 30 % върху всички авто продукти. Сервизна станция със частен охраняем паркинг, автомобилно застраховане със гаранция за плащания. Двадесет и четири часова, денонощна пътна помощ във страната.

Членска карта за пътна помощ в София

Ние използваме нашия опит и знания, за да гарантираме, че винаги ще се чувствате уверени в шофирането. Купувайки членската карта за безплатна пътна помощ, можете да бъдете сигурни, че винаги ще пристигнем навреме и няма да ви оставим с проблема на пътя. Можете също да използвате услуги за еднократна пътна помощ без закупуване на членска карта. Тази услуга се предлага от фирмите за пътна помощ в град София. Чиито служители ще пристигнат на място и ще Ви помогнат. Помощта на пътя може да ви спести много свободно време, особено ако бързате и не можете да се справите със самите проблеми. Не трябва да разчитате само на собствените си сили, защото е невъзможно да се предскаже какво може да се случи на пътя утре. Търсенето на професионална пътна помощ от водачи както и чакане на пътя дълго време може да бъде животозастрашаващо.

Предимства за пътна помощ в София

Съдействието на професионалисти, които предоставят пътна помощ за кратко време да разрешат много технически проблеми. Това е само част от услугите, предоставяни от организациите. Които се специализират в предоставянето на професионална пътна помощ по пътищата. Благодарение на добре координираната работа на служителите на нашата компания, шофьорите могат по всяко време да се обадят на нашите техници. Електротехници или други специалисти, за да поправят повредата на автомобила и да продължат своето пътуване. Систематизирайки факторите, които могат да направят цената на превоза по-евтина, можете да ги представите със следните позиции. Тип превозно средство, което трябва да бъде репатрирано, спецификата на ситуацията и обема на допълнителната работа. Типа на специализирания камион за пътна помощ, действителното разстояние на повреденото превозно средство. Разстоянието от точката за повикване на компанията за пътна помощ, до мястото на разтоварване на автомобила.

Цената на професионална пътна помощ

Цената на професионалната пътна помощ е достъпна за повечето собственици на автомобили. Спестеното време струва много повече. Точната цена ще бъде посочена само след идентифициране на проблема. По телефона можете да кажете на персонала като цяло какво се е случило с вашия автомобил. Да опишете естеството на получените щети, за да могат професионалистите да вземат необходимите инструменти и оборудване за техническа помощ. Цената може да зависи от много фактори като, степен на повреда на превозното средство, естеството на повредата. Времето, прекарано в отстраняване на повреди и обслужването на клиентите. Местоположение на автомобила, колкото по-далеч е моторното превозно средство, толкова по-висока е цената на услугите. Необходимо е да се използва специализиран камион за пътна помощ. Да се потърсят спешни услуги и да се осигурят, допълнителни професионални услуги, за вашето моторно превозно средство.

Цените за пътна помощ в София

Цените за пътна помощ в София не могат да бъдат наречени скъпи или евтини. Те са доста адекватни на факторите, влияещи върху крайната им цена, и винаги са 100% оправдани, макар и само защото нямат алтернатива. Основните причини за формирането на цените са времевите разходи и разходите за гориво, консумирано от камиона за пътна помощ. Логиката показва че тези цифри зависят директно от разстоянието между точките на транспортиране. Едно е да пътувате във София, друго нещо е да пътувате извън София, както и спецификата на ситуацията. Конструктивните характеристики, теглото и обема на повредения автомобил. Или специалното оборудване и възможностите на самия специализиран камион за пътна помощ. В контекста на този проблем, просто е невъзможно да не се вземат предвид климатичните условия, разходите за труд. Обемът на извършената работа, движението и капацитета на автомобилите по пътищата и времето.

Ниски цени за пътна помощ в София

При превоза на моторни превозни средства, е необходимо да се извади автомобила от канавката, дерето, снега и да се върне на пътя. Не е необичайно, когато в резултат на инцидент автомобилите получават много големи щети. Които значително усложняват натоварването им върху платформата на камиона за пътна помощ. Естествено във този случай, изтеглянето на автомобила не може да бъде евтино. Такива обстоятелства водят до необходимостта от използване на допълнително оборудване. И значителни времеви разходи, което също се отразява на цената. Цената на един специализиран камион във София, до голяма степен се определя от модела, класа, размера, както и от конкуренцията на пазара в София. Най-ниски са цените за превоз на мотоциклети и малки автомобили. Автомобилите от клас седан, джип, миниван са малко по-големи и по-тежки. Съответно транспорта им ще изисква допълнителен разход на гориво което прави услугата по-скъпа.

Професионална пътна помощ в София

Превоза на микробуси и други търговски превозни средства ще струва още повече. За тяхното транспортиране ще е необходим специализиран камион с хидравлична платформа. Отделна тема е транспортирането на специално оборудване. В този случай, като правило, ние говорим само за неговата доставка до мястото на работа и обратно или транспортиране между обекти. Въпреки това, специалното оборудване е машина със големи размери и огромна маса във сравнение със пътническите автомобили. Там се използва фундаментално различна техника, като много мощни влекачи за пътна помощ. Товарни специализирани камиони и специални ниско товарни ремаркета. Следователно цената на камиона за професионална пътна помощ, във този случай, ще бъде различна.