Преместване на фургони

преместване на фургони

Преместване на фургони

За преместване на фургони от един обект на друг обект. Се изисква време, много опит, квалифицирани служители и професионална пътна помощ за фургони. За това ние от пътна-помощ.bg, сме се специализирали в преместването на различни видове фургони. Ние ви гарантираме че вашият фургон, ще бъде преместен в срок зададен от самите вас. Преместването на строителни фургони е сложна задача, особено ако не сте запознати с правилата за преместване. Много от водачите на различните видове камиони, местят строителни фургони без да имат нужния опит. Понякога се стига до неприятни инциденти като, фургона се наранява или получава щети при товарене или разтоварване. Преди да се премести строителен фургон е необходимо да се спазят изискванията за безопасност. Всеки водач на специализиран камион за пътна помощ за фургони, е длъжен да спазва инструкциите по безопасност. По този начин може да спестите излишните неприятности.

Преместване на фургони в София

Ако имате нужда от преместването на фургон първо проверете техническото състояние на гумите. Ако са спаднали прекалено много, препоръчваме ви да ги напомпате с компресор. 2.Проверете състоянието на джантите и гайките на главините. Ако установите че са хлабави, просто ги затегнете с необходимите инструменти. 3.Преди да натоварите фургона върху платформата, убедете се че не съществува опасност от пързаляне или хлъзгане. 4.Насочете фургона точно към платформата, така че товаренето да се осъществи лесно и безпрепятствено. 5.Изтеглете фургона върху платформата, с помощта на лебедката, като осигурите допълнително въже за безопасност. 6.След като изтеглите фургона върху платформата. Убедете се напълно че височината на фургона, не превишава допустимата граница от 4 метра и 20 сантиметра. Ако височината превишава допустимите граници, свалете джантите и гумите на фургона. 7.Ако всичко върви съвсем нормално, укрепете товара върху камиона, посредством обезопасителни колани. Пристегнете коланите, така че фургона да може да се репатрира безопасно. Ако не можете да се справите препоръчваме ви компаниите за пътна помощ.

По какъв начин може да се премести най-лесно и бързо вашият фургон

Най-лесният и сигурен начин за преместване на фургони е, пътна помощ с хидравлична падаща платформа. За целта се използва и хидравлична лебедка, която извършва по-голямата част от работата. Този начин за преместването на фургони, дава пълна гаранция, че процедурата по преместване ще премине безпроблемно. Почти всички компании се стремят да постигнат високи резултати, при преместването на фургони. Техните служители гарантират сигурност и коректност, при изпълнението на поставените задачи. Компаниите за пътна помощ на фургони, развиват специализирана дейност на територията на цялата страна. Понякога случаите за преместване на фургони са доста много и компаниите нямат нужната техническа възможност. Ако се нуждаете от спешно преместване на фургон потърсете специализираните услуги на фирмите за пътна помощ.