Превоз на фургони

превоз на фургони

Превоз на фургони

Пътна помощ за фургони АДАС Експрес e специализирана фирма. Която е с изградени многогодишни традиции и широка мрежа от клиенти в цялата страна. Пътна помощ АДАС Експрес е специализирана компания, която осигурява бърз, надежден превоз на фургони. Компанията е известна в областта за превоз и преместване на фургони в София и страната. Със всякакъв вид размери, до всяка една точка на България. Ние предлагаме преместване на фургони и пътна помощ за фургони със специализиран автомобил. Камионите на нашата компанията, са оборудвани с ниски хидравлични платформи, специално проектирани за транспортиране и преместване на фургони. Преместването на по-тежки фургони, изисква необходимост от повишено внимание. Тъй като грешките които могат да се допуснат, може да причинят огромни щети, не само на специализираните ни камиони. Но и да причинят доста допълнителни щети на другите превозни средства по време на движение.

Превоз на фургони в София

Ниe се занимаваме със транспорт на всякакъв вид фургони, които са във съответствие с всички транспортни разпоредби в страната. Нашата компания извършва специализирани услуги, предимно в кварталите на София. Но ние може да ви предложим специализирани услуги, дори и на по-дълги разстояния. Разполагаме с разнообразие от нова, модерна и добре поддържана техника, за изтегляне на фургони от всякакъв вид естество. Нашите професионални оператори на камиони гарантират, че вашият фургон ще се транспортира безопасно, до посоченото от вас място. Ако в момента сме заети ние ще ви изпратим друга фирма за пътна помощ в София. Компанията пътна помощ ADAC Експрес разполага с опитен персонал и подходящото оборудване, за транспортиране и преместване на фургони. Предлагаме превоз на всички видове стационарни и строителни фургони, до посочения от Вас адрес. Ние подхождаме отговорно и професионално към нашите корпоративни клиенти като същевременно предлагаме гарантирано най-добрите цени за всички услуги.

Услуги за пътна помощ

Свалянето и качването на гумите и джантите при преместването на фургони е лично за наша собствена сметка. Ние предлагаме пълен набор от услуги като, пътна помощ за фургони. Преместване на строителни и обикновени фургони, изтегляне на фургони от строителни обекти със специализиран камион. Преместване на различни видове фургони до посочени от вас различни строителни обекти. Нашите служители, транспорта и първокласното ни обслужване, осигуряват, сигурност, безопасност и коректна цена. Правилното управление на специализираните автомобили, е важна част от нашето професионалното обслужване. Ние гарантираме че вашият фургон, ще бъде преместен по най-безопасен начин до вашето местоположение. Нашите специалисти ще ви обслужат качествено и коректно при превозването на вашият фургон. Ние се гордеем с отличните постижения които постигаме. Също така имаме сключени договори с различни фирми за преместване на фургони в цялата страна. Нашият екип Ви пожелава, приятно сърфиране.