Превоз на тирове

превоз на тирове

Превоз на тирове

Пътна помощ за тирове АДАС Експрес, е специализирана компания, за репатриране на тирове. Доказаните резултати през последните десет години, показват че сме една от най-добрите фирми за пътна помощ в страната и чужбина. Фирмата работи с изключително високо ниво на обслужване и на безопасност. Предлаганите от нас услуги за пътна помощ са свързани с превоз на тирове, подаване на ток на тирове и репатриране на тирове. Смяна на гума с резервната, доставка на гориво, превоз на тирове до автосервиз и ремонт на тирове на място. Ако повредата е малка, нашите служители ще я отстранят веднага и вие ще продължите своето пътуване. Нашият многоброен парк от специализирани автомобили, са на ваше разположение по всяко време на денонощието. Ние сме на линия 24 часа в денонощието и 365 дни във годината, за оказване на пътна помощ за тирове. Нашите специализирани автомобили, са произведени по поръчка в Германия със специално оборудване за репатриране на тирове

Превоз на тирове

За да се изтегли тир композиция до автосервиз, се изисква да се спазят наредбите на Агенция Пътна Инфраструктура. Тегленето на цялата тир композиция, със пътна помощ е абсолютно забранено. Тъй като това превишава законните 18 метра и 70 сантиметра. Единственият законен начин да се изтегли композицията е да се откачи от авариралия влекач. За целта трябва да се блокират гумите и да се спуснат стабилизиращите крака на полуремаркето. След което трябва да се освободи царския болт на полуремаркето от лафета на влекача. Специализираният автомобил за пътна помощ, трябва да паркира пред влекача на разстояние от 10-15 метра. С помощта на хидравличната лебедка и вилицата, влекача се разделя от композицията и се репатрира до автосервиз. След това специализираният камион, трябва да се върне и да репатрира полуремаркето до влекача. Но преди това, трябва да се осигури въздух, за спирачното управление на полуремаркето.

Каква сила притежава лебедката за изтегляне на тирове

Нашите специализирани автомобили за пътна помощ са оборудвани с три лебедки и кран за вдигане на товари до петнадесет тона. Силата на едната лебедка се равнява на опън: 240 000 LB winch / 24 V – 30 450 кг. Двигателният мотор е с намотка 600 конски сили и 140 000kw. Той е оборудван с водач 40 – Way ролков механизъм. Предавателното съотношение на редуктора се равнява на 2065.2:1. Стоманеното въже на лебедката е с дължина 40 метра, а дебелината на въжето достига 30 мм. Всяка една от лебедките може да тегли до 30 тона товар, без да се скъса. Камионът е оборудван с три броя кранове, които вдигат тежест с обща маса от двадесет тона. Нашите автомобил са в пълна готовност, за оказване на помощ на закъсалите водачи на моторните превозни средства. Повече актуална информация, за предлаганите от нас услуги, може да намерите във страниците на Google.

Какви услуги предоставя нашата компания

Пътна помощ АДАС Експрес, предлага на своите клиенти следните няколко вида услуги. Превоз и репатриране на тирове и товарни автомобили. Изваждане на тирове и товарни автомобили от канавки, дерета и пропасти. Подаване на стартов ток, доставка на гориво, пътна помощ за тирове, денонощен охраняем паркинг. Смяна на гуми и джанти на тирове и тежкотоварни автомобили. Персоналът ни за репатриране на тирове, е добре обучен и с богат опит, който работи вече двадесет години. Пътна помощ за тирове АДАС, притежава тежка специализирана техника. На която може да се разчита дори и при най-тежките зимни условия независимо от пътната обстановка. Нашите специалисти, ще ви помогнат при пътно транспортни произшествия и аварии. Ако в момента сме достатъчно заети, ние ще ви изпратим, нашите дългогодишни партньори, от фирмата за пътна помощ за тирове.