Превоз на селскостопанска техника

превоз на селскостопанска техника

Превоз на селскостопанска техника

Независимо дали търсите транспорт на селскостопанска техника или друг вид пътна помощ. Ние от пътна-помощ.bg, имаме възможността да ви предоставим специализиран превоз за всички видове селскостопански машини. Нашата компания предлага най-добрите висококачествени услуги за превоз и транспорт на селскостопански машини. Превоз на селскостопанска техника. За да осигурите ефективен или специализиран транспорт, най-добре е да се ангажира опитен международен превозвач или транспортна компания. Нашата фирма разполага със специализирани камиони, за превоз и транспортиране на селскостопанска техника. Предлагаме специализиран превоз на различни видове товари и техника, включително и извън габаритна техника. Независимо от размерите и формата на вашите машини, или тяхното оборудване. Ние разполагаме със необходимите транспортни средства за да превозим товара до където е необходимо. Управляващият диспечер на транспорт за товари е специализиран в ежедневната дистрибуция на техника

По какъв начин се извършва превоз на селскостопанска техника

Като професионални и компетентни изпълнители на товарни превози, доставката на вашата селскостопанска техника се извършва сигурно и безопасно. Нашите експерти планират безопасен трафик, като избират най-безопасният маршрут за превоз на товари. По този начин се намалява времето за доставката и се подобрява качеството на услугата. Компанията, пътна помощ селскостопанска техника АДАС Експрес, извършва високо качествен и специализиран транспорт на трактори, комбайни. Дискови брани, сеялки, косачки, сламопреси, торачки, плугове, инвентар, агрегати и други. Камионите, които извършват превоза на техниката, са оборудвани със хидравлични платформи за тежки товари. Платформите, които превозват товара са оборудвани със хидравлични лебедки които изтеглят техниката върху платформата. При нужда от превоз на селскостопанска техника, или други видове селскостопански машини, потърсете фирмите за пътна помощ.

Какви услуги предлага компанията за пътна помощ селскостопанска техника

Пътна Помощ за селскостопанска техника, предлага превози и репатриране, на всякакви товари, за град София и цяла България. Нашата компания се намира във центъра на столицата в България. Компанията осигурява национални и международни транспортни услуги във цяла Европа. Ние предлагаме пълно съдействие при закупуване и транспорт на селскостопанска техника от България и Европа. Сигурността, качеството и внимателното планиране ще ви осигурят безопасен транспорт на вашите товари. Компанията предлага най-доброто транспортно решение, на най-конкурентните цени в страната. Ние сме едни от основните лидери в транспортната индустрия в България. Всички автомобили са обект на предварителна проверка и сервизно обслужване в собствената ни специализирана сервизна база. Тя е оборудвана с най-новите съвременни технологии за строителна техника в страната. Нашите авто механици, са сертифицирани в поддръжката на машини.