29.01.2022

Пътна помощ

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Превоз на мотори

1 min read
пътна помощ за мотори

Превоз на мотори

Всеки мотоциклетист трябва да знае как да смени спуканата си гума и винаги да носи комплект инструменти със себе си при всяко пътуване. Но понякога може да се наложи да нямате необходимите инструменти и изведнъж да сте закъсали. За щастие сега има няколко различни варианта за пътна помощ за мотори, които са готови да ви се притекат на помощ. Услугите варират в зависимост от държавата в която се намирате. Така че трябва да знаете какво е разположението около вас. И ако сте във ваканция, уверете се че услугата е налична, преди да тръгнете на далечно пътуване. Вашата най-добра опция за пътна помощ е може би нашата компания. Компанията е не само еко-мислещ автоклуб, но и предлага 24/7 общонационална пътна помощ за мотори. Доставчиците на услуги не предоставят сервиз. Но те ще ви доставят нужните инструменти. Така че е необходимо да имате някакви механични умения, освен ако не искате да ви репатрират до автосервиз.

Превоз на мотори

Българската автомобилна асоциация направи вълнуващо съобщение тази година, за да отбележи националния месец на мотоциклетистите. Ние предлагаме пътна помощ за мотори на всички нейни членове. По-голямата част от Република България, както и столицата, вече са обхванати, но вие проверете вашата застрахователна полица. Пробегът за теглене на мотори е същият като пробега за теглене на превозни средства. Уверете се, че носите вашата карта, когато е необходимо. Услугата е ограничена до транспортиране на мотори до автосервиз и отстраняване на повредата на мотора. Ако се надявате да застраховате своя мотор и да получите пътна помощ като бонус, услугата пътна помощ за мотори е добър вариант. Покритието включва транспорт до избрана от вас дестинация, която е на 50 километра от мястото на повредата. Водача на специализирания камион за пътна помощ за мотори, ще ви закара до вас, до магазин за авточасти и обратно до вашия мотор но няма да ви поправи мотора. Има няколко държави във които услугите не са налични.

Какво предлага нашата компания

Нашата компания предлага същите предимства както с автомобили с изключение на един добавен бонус. Механика всъщност ще се опита да поправи мотора ви, за да можете да продължите вашето пътуването си. Но ако не може, те ще ви закарат до най-близкия автосервиз за мотори. Услугата е достъпна 24/7, а максималното разстояние, на което можете да бъдете „изтеглени“ и броят пъти, когато можете да използвате услугата, варират в зависимост от нивото на членството. Въпреки че тази пътна услуга е страхотна, никога не разчитайте на нея. Гледайте сами да поправите мотора си, за да може да не чакате на пътя ако сте много надалече. С нашата компания имате право на осем допълнителни повиквания годишно, ако притежавате карта за безплатна пътна помощ за мотори. АДАС ще ви помогне, ако по някаква причина моторът ви не може да се движи или не можете да продължите да го карате. Без значение дали това е механичен проблем, спукана гума или изтощен акумулатор. Обадете се на нашите денонощни телефони и ние ще ви помогнем. Независимо къде се намирате и каква е повредата на вашият мотор.

Какви отстъпки получавате от нашата компания

Ако спукате гума във София, ние ще ви предоставим нова или ще изпратим някой да поправи гумата вместо вас. Организиране на пътна помощ, която да закара вас и вашия мотор, до дестинация по ваш избор. Във всички други останали случаи изпращаме специализирана пътна помощ, за да превозим вас и вашия мотор до избрана от вас дестинация. Можете да ни извикате до осем пъти годишно без допълнително заплащане. Ние сме на разположение през целия ден, всеки ден, дори и през официалните празници. Ако вашият мотор не може да бъде каран допълнително поради злополука, проблем с мотора или мотоциклетиста. Като член на нашата компания вие имате право на отстъпка от десет процента и други предимства, включително и достъп до наши специални оферти. Повече информация къде може да сключите застрахователна полица за пътна помощ за мотори, може да намерите във сайта на застрахователните компании във България – SDI.