Превоз на мотокари

превоз на мотокари

Пътна Помощ за мотокари

Пътна помощ АДАС Експрес е специализирана компания за превоз на мотокари и електрокари независимо от техния тонаж. Услугите които предлагаме са свързани с пътна помощ за мотокари и превоз на мотокари с общо тегло до дванадесет тона. Компанията пътна помощ АДАС Експрес предлага, подаване на ток, превоз на мотокари, репатриране на мотокари до паркинг. Превоза на машини до различни обекти в страната, е една от нашите дейности които извършваме. Нашите служители ще ви помогнат при репатрирането на вашият мотокар. Разполагаме с няколко камиона които са с хидравлични платформи и са последен модел на техниката. Камионите на компанията са с висока проходимост. В студени зимни условия могат да преодолеят всякакви препятствия. Те са оборудвани с хидравлични платформи и тридесет тонни лебедки с дълги въжета достигащи до 80 метра. Ако имате нужда от закупуване на мотокари, потърсете най-известните фирми, които предлагат нови мотокари и услуги с мотокари Linde на най-добри цени.

Пътна помощ и изисквания за превоз на мотокари

За превоз на мотокар с пътна помощ се изисква специализиран камион. Специализираният камион за пътна помощ за мотокар, трябва да отговаря на следните няколко изисквания. Платформата на специализираният камион трябва да бъде много здрава и да издържа на големи товари. Платформата трябва да бъде изработена от специална стомана за тежки товари. Тежестта на мотокара може да счупи платформата на обикновената пътна помощ. Нашата компания препоръчва използването на хидравлични платформи до 10 тона. Лебедката за изтегляне на тежки мотокари, трябва да отговаря на всички изисквания на производителя. Използването на електрическа лебедка, може да доведе до неприятни изненади при изтеглянето на мотокара. Препоръчително е да се използва само хидравлична лебедка, с дебело въже при изтеглянето на мотокари. Ако имате нужда от информация за превоз на мотокари, потърсете фирмите за пътна помощ.

Пътна помощ за мотокар

Платформите за репатриране на мотокари сe разделят на няколко вида. Стационарните платформи за мотокари, не са много за предпочитане. Товаренето и разтоварването на мотокарите при тях, крият големи опасности. Винаги съществува голяма опасност при репатрирането на тежък мотокар. Особено когато мотокарът се изтегля върху платформата, посредством така наречените пътеки. Големи трудности се създават особено през зимният сезон. Повечето камиони които репатрират мотокари са оборудвани със електрически лебедки. Много често се случва да се скъса въжето на електрическата лебедка. Повечето фирми които притежават мотокари предпочитат репатрирането да се извършва от специализирана фирма за пътна помощ за мотокари. Специализираните компании, които предоставят превоз, работят със професионални камиони. Техните камиони са оборудвани с хидравлични платформи и хидравлични лебедки. При тях сигурността при репатрирането, е винаги на първо място.