Превоз на камиони

превоз на камиони

Превоз на камиони

Един от най-важните приоритети за нашата компания е да направим живота на водачите на моторни превозни средства по-удобен. Като водещи лидери във тази индустрия. Ние разширяваме услугите си постоянно, така че да може да покриваме всички нужди на нашите клиенти. Нашата компания предлага мобилна пътна помощ и дребни ремонтни услуги във цялата страна. Служителите на нашата компания предлагат разнообразие от услуги, свързани с репатриране на товарни автомобили. Нашата фирма за пътна помощ АДАС Експрес, предлага репатриране и превоз на камиони с обща дължина до 20 двадесет метра. Нашата компания е специализирана във областта на пътна помощ за камиони. Предлаганите услуги са свързани със превоз на товарни автомобили, до всяка точка на България и Европа. Компанията предлага следните видове услуги; превоз и репатриране на камиони до автосервиз, доставка на гориво до авариралият камион. Подаване на ток в София за товарни автомобили – 24 волта, репатриране на камиони, до посоченият от клиента паркинг.

Превоз на камиони

Вече доста години нашата компания е лидер в областта на пътна помощ за товарни автомобили и ремаркета. При нас ще намерите специализирана пътна помощ и превоз на камиони от марката на DAF, Volvo, Renault, MAN, Scania, Mercedes и IVECO. Ние превозваме камиони в повече от 150 страни. Ето защо, всички товарни автомобили които превозваме, се предлагат на разумни цени! Нашите ниски цени, ще ви осигурят по-голямо търсене на услугата за пътна помощ. При нас ще откриете специализирани камиони за пътна помощ за камиони, влекачи. Полуремаркета, затворени ремаркета, цистерни, силози и хладилни ремаркета. Нашата платформа е свързана с най-добрите компании за логистика на камиони и потенциалните потребители. АДАС Експрес е тук, за да помогне на клиентите да имат бързи и надеждни транспортни преживявания. Като същевременно намаляват таксите за посредници напълно! АДАС Експрес ви позволява да работите директно с фирмата за транспорт на товарни автомобили. И ви позволява да преговаряте за собствена цена, като осигурявате експресна услуга за всички на ваши транспортни нужди.

Какви услуги предоставя нашата компания

Нашите планове за пътна помощ обхващат територията на страната и цяла Европа. Ние осигуряваме двадесет и четири часова пътна помощ за камиони, 7 дни в седмицата и 365 дни във годината. Само със един телефонен разговор, вие получавате неограничен брой отговори на въпроси, свързани със пътна помощ за камиони. В случаите на авария или друга непредвидена ситуация, можете напълно да разчитате на нашата двадесет и четири часова помощ. Компанията е винаги на ваше разположение, с пълно обслужване и договор за поддръжка, по всяко време на денонощието. Нашата фирма за пътна помощ, предоставя мобилен автосервиз на място, само ако позволяват атмосферните условия. Нашите служители ще ви помогнат, когато имате нужда от помощ. Или във случаите на пътно транспортни произшествия или катастрофи и аварии. Компанията предоставя експресна мобилна помощ и извършва бързи и леки, механични ремонтни услуги на пътя.

Приоритети на пътна помощ АДАС Експрес

Осигуряването на безопасност и сигурност при репатриране на камиони, са най-важните приоритети на нашата специализирана компания за пътна помощ. Безпогрешните услуги които предоставя нашата компания, свързани с репатриране на камиони, са ключът към нашето бъдещо развитие. Нашата компания, работи предимно със нови специализирани камиони, които са произведени по поръчка във Германия. Безплатната информационна услуга която предоставяме, дава възможност на потребителите да получат необходимата информация. Ние предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти, които са свързани с мобилни услуги и пътна помощ. Само с един телефонен разговор, вие ще получите експресната услуга от която се нуждаете. Като основни лидери в тази област, ние разширяваме нашите услуги, като предоставяме сигурност и качество. Ако в момента нямаме възможност да репатрираме вашите товарни автомобили, ние ще ви насочим към нашите дългогодишни партньори от фирмите за пътна помощ и превоз на автомобили.

Нашите камиони в действие

Компанията за пътна помощ за камиони, притежава няколко оборудвани специализирани камиони за извършване на услугата пътна помощ. За изтегляне на аварирали камиони до автосервиз, ние предлагаме следната техника. Специализиран тежкотоварен камион Мерцедес Актрос 2855 за пътна помощ, снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 20 тона. Изтегляне на катастрофирали камиони от канавки, пропасти и дерета и канавки с три лебедки, всяка по 30 тона. Специализиран камион пътна помощ Мерцедес Актрос, снабден с хидравлична вилица за товари до 25 тона и изтегляне на аварирали камиони до 50 тона. С две хидравлични лебедки всяка по 50 тона, които изтеглят камиони посредством байпасна макара. Това улеснява изтеглянето на авариралите камиони. Специализиран товарен камион Мерцедес Атего 1228 за пътна помощ, снабден с хидравлична вилица за повдигане на камиони до 10 тона и с две лебедки по 20 тона.

Изтегляне на камиони с пътна помощ

Специализиран тежкотоварен камион пътна помощ Мерцедес Актрос с три моста, снабден с вилица за повдигане до 40 тона и изтегляне на техника до 60 тона. С три хидравлични лебедки всяка по 60 тона, които може да работят в синхрон. Изтеглянето на камиони се осъществява по ефективно. Специализиран товарен камион Мерцедес Атего за пътна помощ. Снабден с хидравлична вилица за повдигане на камиони до 15 тона и с две лебедки всяка от които може да тегли по 15 тона. Специализиран товарен камион Ивеко Еврокарго с въздушни възглавници, снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 8 тона и с 2 лебедки по 15 тона. Специализиран товарен камион Ивеко Еврокарго, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 12 тона и с две лебедки всяка по 10 тона. Специализиран товарен камион Мерцедес Атего за пътна помощ за камиони, снабден с вилица за повдигане на товари до 10 тона и с две лебедки по 20 тона.