Превоз на влекачи

превоз на влекачи

Превоз на влекачи

Без значение какъв тип камиони използва вашата компания. Нашите 24-часови програми за подпомагане на пътни превозни средства с камион покриват вашите служители докато те са на път. Независимо дали шофьорите ви пътуват из цялата страна или просто из града. Нашите планове за превоз на влекачи на достъпни цени ви позволяват да осигурите пълна защита за вашите влекачи. За всяко от вашите търговски превозни средства, без значение кой служител може да шофира. Какъвто и да е браншът на вашата компания или където и да ви отвеждат маршрутите ви за превоз. Нашите услуги за пътна помощ за търговски превозни средства са проектирани да върнат шофьорите ви на път възможно най-бързо. Осигурявайки отлично покритие на вашите служители и то на най-добрата цена. Търговски услуги за вашите влекачи по всяко време.

Покритие за превоз на влекачи

Без значение къде или кога вашите служители се нуждаят от пътна помощ, ние ще се погрижим за тях. Нашите услуги за пътна помощ за влекачи са на ваше разположение 24 часа в седмицата и 365 дни в годината в София България и Европа. Плюс това, нашето мобилно приложение добавя допълнително удобство към нашите търговски планове за пътна помощ. Предоставяйки на вашите шофьори възможността да използват цифрови членски карти. Ни позволява да използваме нашето бързо действащо GPS технологично решение. По този начин ние определяме местата където сте закъсали само за няколко секунди. Дали на вашите търговски фирми за превозни средства им трябва пътна помощ в оживен град, пресичане, или на селски или на панорамен път. Ние предоставяме индивидуални пакети от услуги. Които ще ги държат в покритие с повече изтегляне като километри, във сравнение с другите фирми за пътна помощ. Нашите пакети включват 50 дори до 100 километра. Така че ние ще изтеглим вашите тирове, до доверен сервиз, независимо къде се намирате.

Услуги за пътна помощ за влекачи

Нашите планове за пътна помощ за влекачи и други големи превозни средства, осигуряват покритие на различни пътни проблеми, включително. Помощ при повреда, смяна на спукана гума, доставка на гориво, помощ при блокиране, помощ при пътно транспортно произшествие. Нашите планове за пътна помощ за влекачи предлагат и допълнителни предимства. Членството в нашите услуги за пътна помощ на търговски превозни средства, предоставя отстъпки при пазаруване, хотели. Поддръжка на автомобили, посещение в автосервизи и други, което ви позволява да се мотивирате. За да научите повече за нашите планове за търговски превозни средства и автопарка за пътна помощ, или да се запишете в някой от тези планове, може да се свържете с нас. Подобряване на безопасността на вашите влекачи с правилна поддръжка на автопарка.

Програми за поддръжка на влекачи

Един от начините, по които компаниите за автопарка могат да насърчават пътната безопасност и безопасността на търговските превозни средства. Е чрез установени програми за поддръжка на влекачи. Съществуват три основни типа за поддръжка на търговски превозни средства, които трябва да имате предвид и да вземете предвид броя на вашите влекачи. Това са превантивна поддръжка на автопаркове, рутинна поддръжка на автопаркове и аварийна поддръжка на автопаркове. Ние предлагаме защита на пътя в цялата страна, така че никога няма да бъдете без помощ, когато имате нужда от това. Което дава възможност на вас и вашето семейство да пътувате с увереност, знаейки, че покритието ни за пътна помощ се прилага в цялата страна. Нашето индивидуално членство е създадено, за да защити притежателя на полицата, независимо кой влекач управлявате. Регистрирайте се днес и вижте колко можете да спестите вие ​​и вашето семейство всяка година! За въпроси относно нашата 24-часова национална услуга за пътна помощ, изпратете ни въпрос и ние ще ви изпратим отговор възможно най-скоро.