Превоз на бусове

превоз на бусове

Превоз на бусове

Пътна помощ за бусове АДАС Експрес, предлага репатриране и превоз на всички бусове до седем тона и половина. Дължината и товара на бусовете, не указват влияние на нашите специализирани камиони. Предлагаме висококачествени услуги, свързани с превоз на бусове на най-добрите цени. Нашите камиони са оборудвани с хидравлични платформи и лебедки до двадесет тона. Гарантираме добра организация и качество за предлаганите от нас услуги. Товаренето и разтоварването на бусовете, се извършва с хидравлични падащи платформи. Разполагаме с много опитни специалисти, специализирана техника и отлично оборудвани транспортни средства. Извършваме репатриране на бусове до седем тона и половина, доставка на гориво до посоченият от вас адрес. Предоставяме стартов ток, до акумулатора на буса. Осигуряваме денонощен охраняем паркинг и мобилен автосервиз на място. Предлагаме пътна помощ за бусове и безплатна консултация със авто-специалист.

Превоз на бусове

Компанията пътна помощ АДАС Експрес предлага още, смяна на спукана гума и различни видове мобилни авто услуги. Репатриране на бусове до автосервиз по ваше желание, изтегляне на бусове от дерета, канавки, езера и пропасти. Допълнителната услуга която предлагаме е, безплатна пътна помощ за бусове. Тази допълнителна услуга може да се използва само, ако имате сключена застрахователна полица, автокаско, към пътна помощ АДАС Експрес. Нашите специализирани автомобили са проектирани с една единствена цел, сигурност и максимално спокойствие на пътя. Ако сте получили наранявания, вследствие на пътно транспортно произшествие, ние ще репатрираме вашето моторно превозно средство, до наш охраняем паркинг. След това ще организираме безопасното му съхранение, докато водача на буса се възстанови напълно. Независимо как и по кое време ще закъсате. Пътна помощ АДАС Експрес, ще ви помогне, по всяко време на денонощието.

Какво осигурява нашата компания

Безплатната услуга на пътна помощ за бусове АДАС Експрес е на ваше разположение 365 дни в годината и 24 часа в денонощието. Пътна помощ АДАС Експрес, осигурява професионална подкрепа за всички водачи на моторни превозни средства. Които притежават безплатните карти за пътна помощ. Само с едно обаждане, нашите служители може да бъдат на ваше разположение, по всяко време на денонощието. Дори и в случаите на пътна транспортно произшествие, злополука или авария. Ние може да ви предоставим важна и полезна информация по телефона, когато ви бъде необходимо. Междувременно можете да останете напълно спокойни и да се насладите на максимално спокойствие. Ако сте били участник в пътно транспортно произшествие и не сте могли да се свържете с нас. В последствие на което, имате издадена фактура, от специализираните компании за пътна помощ ние ще ви я осребрим напълно. Достатъчно е само фактурата да бъде с ДДС.