Превоз на багери

превоз на багери

Превоз на багери

Пътна помощ ADAС Експрес, е специализирана българска фирма, с дългогодишен опит в международния транспорт. Нашите услуги се обосновават основно на абонаментни пакети, които са насочени към частни клиенти и обществени фирми. В помощ на своите корпоративни клиенти, пътна помощ АДАС Експрес е на ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Превоз на багери. Ние моментално оценяваме ситуацията в която сте попаднали и ще ви помогнем с общи въпроси при отстраняването на проблеми. Нашите служители ще ви окажат нужната помощ и ще ви предоставят най-доброто възможно обслужване. При необходимост ще ви окажем пълно съдействие, за транспорта на вашият багер, с минимално прекъсване на вашия ден. Ние сме ангажирани да предоставим на нашите клиенти, най-добрите решения за техните проблеми на място. Помнете че пътна помощ АДАК е вашата сигурна фирма, за транспорт на всички видове багери.

Превоз на багери

Всички наши корпоративни клиенти получават помощ, във случаите на транспорт на багери, или покупка на багери. Една от дейностите които извършва нашата компания е доставка и специализиран транспорт на багери в страната. Преместването на багери на собствената си маса, е много бавен и тромав процес. Който причинява силно износване и натоварване на двата диференциала и шасито. Предлагаме пътна помощ за багери и транспортиране на верижни багери, с общо тегло до двадесет тона. Пътна помощ АДАС Експрес, се стреми да осигури на своите корпоративни клиенти, възможно най-висока степен на сигурност и безопасност. Нашата компания предлагаме различни видове услуги като. Репатриране на верижни и колесни багери и техника за България и цяла Европа. Доставката на верижни багери от Европа, е наша основна задача. Ако не можете да се свържете с нас, потърсете в интернет, нашите партньори за транспортни услуги в София.

Какво предлага нашата специализирана компания за пътна помощ за багери

Нашата специализирана компания за пътна помощ, предоставя специализирани услуги, които са свързани с транспортирането на багери в цялата страна. Предоставяме всички видове нови и рециклирани турбокомпресори за верижни и колесни багери. Изтегляне на багери от строителни обекти, кални местности, канали, изкопи и трудно достъпни места. Специализираните камиони на компанията, са снабдени с хидравлични лебедки до 50 тона. Предлагаме още специализирани авто услуги за багери и специализирана техника. Оказваме пълно съдействие на клиентите, при транспортиране на техника, покупка на верижни багери, или друг вид техника във страната. Предоставяме информация, за предстоящите продажби, на всички видове верижни багери във страната. Служителите на пътна помощ ADAС Експрес, ще Ви окажат професионално съдействие при закупуване на багери. Нашата фирма предлага специализиран автосервиз за възстановяване на багери.