Превоз на автомобили

превоз на автомобили

Превоз на автомобили

Специализираната фирма за пътна помощ ADAC Експрес е винаги на ваше разположение. Двадесет и четири часа в денонощието и 365 дни в годината. Предлагаме различни видове услуги, свързани с превоз на автомобили и камиони в София. Автопарка на нашата компания за пътна помощ е разположен, близо до центъра на София. Това ни дава възможност да реагираме в рамките до тридесет минути. Всички наши специализирани камиони за пътна помощ, са оборудвани с хидравлични платформи и лебедки. За да се отстрани повредата на един лек автомобил или камион на място, се изисква опитен и компетентен авто специалист. Нашите служители притежават нужната квалификация и компетентност. При нас не се налага да репатрираме автомобила до автосервиз, ако няма нужда. Ние извършваме всички дейности с помощта на диагностичните уреди на Bosch и лесно откриваме проблемите на автомобила. По-сложните системи във автомобилите изискват, все по-квалифицирани диагнози, за професионални авторемонти и поддръжка.

Превоз на автомобили

Ако сте загубили ключовете на автомобила, най-доброто успокоение е да запазите пълно самообладание. Първото нещо което трябва да направите е, да проверите дали не сте ги забравили в контакта. Ако се окаже че ключовете не са в автомобила, най-доброто решение е да ги потърсите там. Където сте били през последните няколко часа. Ако случайно ги намерите, трябва да сте щастливи че всичките ви проблеми са приключили. Ако се окаже че са безследно изчезнали, по добре е да потърсите резервните ключове в къщи. По този начин ще си спестите неприятностите, които може да ви сполетят. И ако това не се случи, извадете телефона от джоба си и потърсете в интернет, автоключар в София. Но първо прочетете отзивите, които са написани за тази фирма в интернет. В противен случай, цената на ключовете, може да преминат себестойността на автомобила. След като ключовете ви бъдат готови проверете дали ще отговарят на вашите изисквания.

Как да смените спуканата гума

Гумите са най-важната характеристика за безопасност и ефективност на всеки автомобил. Гаранцията, че вашите нови гуми са в отлично състояние, правилно напомпани и имат достатъчно количество въздух. Се дължи на редовната поддръжка на автомобила. Когато гумите на автомобила са нови, вие и вашето семейство ще сте във пълна безопасност. Използването на гуми втора употреба, може да ви създаде доста неприятности. Особено ако спукате гумата на автомобила във центъра на София. При такива ситуации, никога не изпадайте във паника. Спокойно отбийте автомобила на безопасно място, във противен случай може да задръстите движението. Поставете светлоотразителния триъгълник, на около 50 метра зад автомобила. Дръпнете ръчната спирачка на автомобила и разхлабете всички гайки с помощта на гаечния ключ. След това извадете крика от багажника и го поставете на съответното място. Уверете се че крика на автомобила е поставен на твърдо и безопасно място. Безопасността е най-важното нещо при всяка една поредна процедура

Сигурност и безопасност

Внимателно поставете крика на съответното място и повдигнете автомобила на 5 – 10 сантиметра. Развъртете всички гайки и свалете спуканата гума. Извадете резервната гума от багажника и я поставете на мястото на спуканата гума. След като смените спуканата гума с резервната, затегнете всички гайки на джантата. Свалете внимателно автомобила на земята и след това притегнете гайките. Уверете се че новата резервна гума, е поставена правилно. Приберете светлоотразителния триъгълник и спуканата гума във багажника. След това може спокойно да продължите пътуването си. Какви може да бъдат признаците за спукана гума. По време на движение, автомобилът започва да дърпа във посоката на спуканата гума. Ако установите че във гумата има забит пирон, не го вадете веднага а продължете пътуването си. По този начин въздуха в гумата може да спре да пада, докато намерите вулканизатор. Нашите специалисти препоръчват да използвате само нови гуми.

Зареждане на акумулатора

Ако светне индикатора за зареждане, това показва че динамото на автомобила не зарежда достатъчно. Акумулатора на автомобила е един от най-важните компоненти на всяко превозно средство. Той е отговорен за стартирането на двигателя и без него автомобилът няма да запали. През цялото време на експлоатация, акумулаторната батерия се подлага на постоянен цикъл на зареждане и разреждане. Както и високите температурни условия, от изпаренията на двигателя. Основната цел на акумулатора, е да запали двигателя на автомобила. Ако двигателя не запали, автомобила може да блокира част от движението в София. Това естествено, може да причини голямо неудобство на шофьора. Тогава водача на автомобила ще трябва да потърси услугите на фирма за пътна помощ в София. Нашите служители ще ви окажат нужното съдействие, ако се обадите на нашите телефони. Ние ще изпратим екип който ще подмени вашият акумулатор с нов.

Превоз на автомобили в София

Нашите специализирани камиони за пътна помощ в София, се познават по жълтия цвят на кабината. На всички камиони са изписани инициалите и телефоните на нашата компания. Повечето от тези специализирани камиони за пътна помощ в София, обслужват почти всичките квартали на София. Нашите специализирани автомобили за пътна помощ във град София, изтеглят автомобили и камиони от различни ситуация. Отговорността при репатриране на аварирал автомобил, при нас е много голяма. Ние работим съвестно, коректно и пристигаме в посоченото време. Качеството, сигурността и бързата реакция, за нас е отговорна задача, която се извършва с повишено внимание и голямо желание. При нужда от помощ, потърсете услугите на компаниите за пътна помощ в град София. Професионалните компании за пътна помощ София осигуряват мобилен сервиз на място.

Сигурност и коректност

Със услугите на пътна помощ АДАС Експрес, Вие ще бъдете в сигурни ръце. Ние сме се фокусирали върху сигурното репатриране на автомобили. Нашият девиз е да сме във помощ на клиентите си, както във България така и във цяла Европа. Пътна помощ АДАС предлага услуги като доставка на гориво, смяна на спукана гума, подаване на стартов ток. Мобилен автосервиз и пътна помощ софия. Пътна помощ АДАС разполага със дванадесет нови поръчкови камиони, специализирани във сферата на пътна помощ. Те са снабдени със хидравлични платформи. Всичките камиони на компанията са оборудвани с последен модел техника. На тази техника може да се разчита при изваждането на катастрофирали автомобили, от най трудно достъпните места. Пътна помощ АДАС e на ваше разположение 365 дни в годината. Професионално обученият персонал, ще Ви помогне да се справите във всяка една ситуация. Ние сме наясно, че никой не може да предотврати неочакваното.