04.12.2021

Пътна помощ

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Превоз на автомобили в България

1 min read
превоз на автомобили в България

Превоз на автомобили в България

Пътна помощ АДАС Експрес е българска компания която предлага на водачите на моторни превозни средства, услуги свързани със пътна помощ за България. Ние ви предлагаме, експресна двадесет и четири часова пътна помощ за района на България и безплатна информация. Компанията предоставя експресна пътна помощ при извънредни ситуации, както и други предимства при пътуване. Ние предлагаме различни услуги, като превоз на автомобили в България, както и мобилен автосервиз на място. При нас ще намерите квалифицирани специалисти, които ще ви насочат към правилният избор за вашият автомобил. Ако ви се наложи да търсите услугите на фирмите за пътна помощ, знайте че това сме ние. Достатъчно е да наберете нашите денонощни телефони и ние ще ви изпратим екип до 30 минути. Независимо в коя част на България се намирате, ние ще направим всичко възможно, за да помогнем. Ако имате сключена застраховка към нас вие ще получите безплатна пътна помощ

Превоз на автомобили в България

Нашата специализирана компания предлага различни услуги като, репатриране на леки автомобили, камиони и техника. Доставката на гориво до вашият автомобил, подаването на стартов ток към акумулатора. Смяната на спуканата гума с резервната, пътна помощ за България, превоза на вашият автомобил до специализиран автосервиз. Изтеглянето на аварирали автомобили с хидравлична платформа и лебедка. Това са допълнителните услуги, които предлага нашата компания. Предлагаме и много други услуги, които са свързани с тази дейност. Ние имаме пълно покритие, при репатриране на автомобили и камиони в цялата страна. Нашите служители ще ви помогнат при изключително трудни ситуации, като ви покажат своята подкрепа и съдействие. Ние се стремим непрекъснато да удовлетворяваме изискванията и нуждите на нашите клиенти. Като им предлагаме високо качествени услуги при репатриране на автомобили и камиони. За репатрирането на аварирали, автомобили и камиони се изисква квалифицирана фирма за пътна помощ.

Пътна помощ за България

В нашият автопарк ще намерите пътна помощ с хидравлична платформа и всякакъв вид техника, за изтегляне на автомобили и камиони. Нашите квалифицирани специалисти ще ви консултират, по какъв начин да репатрирате автомобила си. Ние предоставяме на нашите клиенти, оптимални транспортни решения, които са съобразени изцяло с индивидуалните им изисквания. Нашата компания, разполага с мобилен автосервиз за автомобили и камиони. Ако вашият автомобил се нуждае от компютърна диагностика. Достатъчно е само да проведете един телефонен разговор и наш екип ще ви посети в рамките на 60 минути. В случаите на техническа авария на място, вие няма да имате нужда от репатриране на автомобила. Нашите специалисти ще отстранят повредата на място, като гарантират че ще продължите пътуването си. Ако сме поели ангажимент и нямаме възможност, да ви посетим веднага, ще ви насочим към нашите колеги от пътна помощ.