Подаване на ток

подаване на ток в софия

Подаване на ток в София

Подаване на ток в София с блустер 12 – 24 волта, за автомобили, джипове, микробуси и камиони. Услугата се извършва в рамките на един час, за района на град София. Препоръчваме Ви, подаването на ток, да се извършва със специален блустер. Подаването на ток с кабели е много опасно и може да повреди компютъра на автомобила. Цената на услугата през деня е 50 лева, а през нощта е 60 лева. Това включва, подаване на ток, диагностика на акумулатора и динамото. Голяма част от автомобилите, ползват стари акумулатори, които са на повече от пет – шест години. Това води до чести повреди в инсталацията на автомобила. Най-срещаните повреди са в стартера и динамото на автомобила. Ако се окаже че динамото на автомобила не зарежда, акумулаторът ще черпи постоянно ток. По този начин акумулаторната батерия се разрежда и напрежението в акумулатора спада. След това акумулатора трябва да се зареди с токоизправител-24 часа.

Цени за подаване на ток в София

Предлагаме акумулатори на фирмите,Bosch, Varta, Exide, Монбат, Prima, Maxima и други. С възможност на доставка до един час и монтаж на посочен от клиента адрес. При установяване на техническа повреда в акумулатора, препоръчително е той да се подмени с нов. Нашата фирма предлага диагностика на акумулатора и подмяната му с чисто нов за град София. Предлагаме индивидуални услуги, като посещение на ваш адрес, подмяна на стария акумулатор. Служителите в нашата компания ще ви упътят към най-доброто решение за смяната на вашият акумулатор. Ние ще ви окажем нужното съдействие и ще разрешим проблема с вашия стар акумулатор. Цената за подаване на ток, за тежкотоварни камиони и автобуси е 50 лева. Ако имате нужда от смяна на вашият акумулатор, потърсете услугите на пътна помощ АДАС Експрес. Екипа на компанията за пътна помощ АДАС Експрес, ви пожелава безаварийно пътуване във страната и в чужбина.

Какви кабели да използваме

Ако се нуждаете спешно от подаване на ток за вашият автомобил, потърсете услугите на професионалните фирми в София. В никакъв случай не използвайте обикновени кабели или ток от друг автомобил. Подаването на ток от друг автомобил може да доведе до неприятни последици, към компютъра на вашият автомобил. Ако се нуждаете от подаване на ток, ползвайте само специализиран блустер 12 – 24 волта. Той е произведен за леки и товарни автомобили. Блустера за подаването на ток предпазва всички електрически системи на автомобила от изгаряне. Такива блустери притежават само специализираните компании, които работят със специализирани инструменти в София и се занимават със отстраняването на повреди от електрически инсталации на автомобила. Как да подадем, правилно стартов ток на автомобил с изтощен акумулатор, може да прочетете в страницата на www.пътна-помощ.bg.