оборудване за пътна помощ

Оборудване за пътна помощ

Оборудване за пътна помощ и оборудване за безопасност за водача на специализирания камион. Оборудването, от което се нуждаете, за да бъдете в пълна безопасност, докато работите по платното за движение на автомобили. Като професионална компания за изтегляне на автомобили, често получавате обаждания от хора с неотложни проблеми. Бъдете винаги в безопасност, когато извършвате аварийни работи в зони с висок трафик със помощта на нашето оборудване за пътна помощ. Светлоотразителни жилетки, предупредителни знаци и светло отразяващи облекла, които отговарят на всички регламенти. Тези продукти помагат на екипа ви да се справя с проблемите по-бързо и за вашите клиенти, когато възникнат проблеми на оживени улици. За повреди свързани с акумулаторни батерии. Ние ще ви доставим информация за поддръжка на различни видове акумулатори като обслужваеми и не обслужваеми. Тези агрегати, задвижват автомобилите за секунди и се използват за всякакви, дизелови или бензинови двигатели.

За какво се използват акумулаторите

Включително дизелови и бензинови двигатели със вътрешно горене за автомобили. Високо производителни видове превозни средства, включително автомобили, лодки, мотоциклети, АТВ и косачки. Акумулаторите са поставени във специални кутии, за предотвратяване на случайни наранявания от киселини. Акумулаторните батерии, могат да се използват и за работа с телефонни зарядни устройства. Помпи и инвертори и дори да включват LED фенерче за безопасна работа през нощта. Също така се предлагат отделни фенерчета с магнитно закрепване. Когато клиентите се нуждаят от помощ на пътя, било то при заключен автомобил или авария на пътя. Ние ще бъдем готови с нашите помощни инструменти за да ви помогнем да отключите автомобила. Важното е клиентите да продължат пътуването си, а ние да им предоставим разнообразие от инструменти за врати. Комплекти и удължения, гедории и гаечни ключове, плътни пластмасови и надуваеми клинове, за отваряне на вратите, бързо и безопасно, без да повредите колата.

Какви инструменти може да ви предоставим

Ако се открият други проблеми свързани с ходовата част на вашият автомобил, ние ще открием повредата с помощта на нашето специализирано оборудване. За безопасно повдигане на крик за автомобили и камиони, ние предлагаме стойки за гуми и подложки за колела. Както и тежкотоварни крикове и аксесоари от реномирани компании, които ще ви помогнат и същевременно защитят собственика и екипажа. Ние сме оборудвани с последен модел техника, която може да помогне при превоз и репатриране на тежки катастрофирали камиони. Ние използваме оборудване за пътна помощ, която ни е предоставена от фирма Eurotechnik. Репутацията на нашата фирма за професионална работа, зависи от наличието на надеждни инструменти. Уверете се, че винаги оборудвате служителите си със най-висококачественото оборудване за пътна помощ. Препоръчваме Ви да се свържете със търговските ни консултанти за да получите професионални съвети.

Видове оборудване за пътна помощ

Оборудването за пътна помощ може да бъде два вида. Оборудване за лекотоварна пътна помощ и оборудване за тежкотоварна пътна помощ. Да започнем с оборудването на лекотоварната пътна помощ. То се състои от лебедка за автомобила, крикове които може да бъдат два или три броя. В зависимост от шкафовете които са монтиране на лекотоварния камион. Шкафовете може да бъдат най-много два или три броя, които са монтирани отстрани под платформата на специализирания камион. Тяхното оборудване може да се състои от, както вече казахме крикове. Инструменти като гаечни ключове, гедорета и 4 – 5 броя щанги, за монтаж и демонтаж на гуми. Оборудването с колани и тресчотки е задължително. Тъй като изискванията за укрепването на автомобила към платформата, трябва да се извърши посредством обезопасителни колани. Четирите гуми на автомобила, трябва да бъдат завързани към платформата, със обезопасителни колани.