пътна помощ

Пътна помощ

Пътна помощ АДАС Експрес, осигурява бързи, компетентни и квалифицирани услуги за вашите автомобили в страната и чужбина. Ако пътувате с автомобил и получите повреда или авария. Ние ви съветваме да потърсите услугите на специализираните компании за пътна помощ във страната. Преди да повикате фирма за пътна помощ, проверете цената на услугата. Като същевременно се обадите по телефона, на избраната от вас фирма. Уточнете крайната цена за пътната помощ, като заявите предварително от каква услуга се нуждаете. Попитайте за цената на всички допълнителни услуги като, изтегляне с лебедка, липса на кука за теглене и други услуги. Никога не ангажирайте камион за пътна помощ, без да сте наясно, каква ще бъде цената за репатриране. Във противен случай цената на вашият превоз, може да прехвърли многократно, себестойността на вашия автомобил.

Какво осигурява компанията за пътна помощ

Пътна помощ АДАС Експрес е специализирана компания, която работи във областта, за репатриране на автомобили и камиони. Специализираната ни компания за репатриране, предлага репатриране на леки и товарни автомобили, джипове, микробуси, мотокари и камиони. Ние осигуряваме, високо ниво на обслужване и безопасност при репатриране на автомобили. Нашата компания, осигурява двадесет и четири часова пътна помощ и репатриране на катастрофирали и аварирали автомобили и камиони. Услугите които извършва нашата компания за пътна помощ, са свързани с подаване на ток, доставка на гориво и репатриране. Отключване на автомобили, смяна на спукана гума и различни видове услуги за превоз. Компанията за репатриране може да ви бъде от полза, само ако позвъните на денонощните ни телефони. Посещението може де се извърши в рамките на 30 до 40 минути, за кварталите на град София. Всичко това зависи от трафика и пътната обстановка. Камионите на фирмата са оборудвани със хидравлични платформи и лебедки.

Допълнителни услуги

Компанията за репатриране, осигурява аварийна пътна помощ и мобилен автосервиз. Услугите които предлагаме, са свързани с доставка на гориво, подаване на стартов ток за автомобили. Смяна на спукана гума, автодиагностика на място, мобилен автосервиз, репатриране на автомобили, стартиране на двигател. Зареждане на акумулатора, превоз на леки и тежкотоварни автомобили във страната. Със дългогодишният си опит, за репатриране на автомобили и камиони, нашата фирма се е доказала като сигурен превозвач. Нашата компания за репатриране е на ваше разположение, 24 двадесет и четири часа във денонощието. Автомобилният ни парк се обновява на всеки няколко години, със нови специализирани камиони. Ние разполагаме с отлично обучен персонал, с богат опит при репатрирането на автомобили. Нашата компания за репатриране в София, предлага специализиран мобилен автосервиз. Ако сте получили авария, или сте участвали в пътно транспортно произшествие, потърсете специализирана компания.

Помощ при аварии

Ако се окаже че имате достатъчно гориво, проверете състоянието на акумулатора. Това може да се разбере, като поставите автомобила си, на неутрална скорост и завъртите контактния ключ във положение запалване. Ако двигателят на автомобила не реагира, проверете състоянието на червените светлини във арматурното табло. Във нормално състояние червените светлини в арматурното табло трябва да светят нормално. Ако червените светлини във таблото светят слабо, това означава че нямате достатъчно ток в акумулатора. В никакъв случай не се опитвайте да запалите автомобила принудително, като го теглите на скорост. Вероятността от скъсване на ангренажния ремък, може да окаже фатални последици, за вашето финансово състояние. Въпреки това не изпадайте във паника, а потърсете услугите на специализирана помощ. Преди да потеглите на дълъг път със автомобила, проверете валидността на гражданската отговорност и годишния технически преглед. Гражданската отговорност на автомобила, е напълно задължителна.

Зелена карта

Тя покрива отговорността на шофьора, който е нанесъл телесни увреждания на хората и щети на чуждите автомобили. Зелената карта на автомобила, се издава заедно със полицата за гражданската отговорност. Зелената карта е международен сертификат за застраховането на автомобила. Това е документ който удостоверява, че притежателят на зелената карта, има валидна гражданска отговорност за чужбина. Сертификатът зелена карта покрива отговорността на водача, за нанесени имуществени или не имуществени щети на други лица. Годишният технически преглед, показва техническото състояние на колата. Техническа информация за годишни технически прегледи в София ще намерите в сайта на DEKRA. Регистрационния талон, е неразделната част от вашият личен автомобил. Регистрационният талон аргументира общите детайли на автомобила като, собственост, регистрационен номер. Номера на рамата, тежест на автомобила и дата на производство.

Документи за автомобила

При отсъствие на тези документи, може да ви напишат глоба в особено големи размери. В отделни случаи може да получите даже и присъда. Основният и най-важен документ при управлението на автомобила е, шофьорската книжка. В нея са описани всички категории които притежава водача. Всяка индивидуална категория определя типа на автомобила, който имате право да управлявате. Контролният талон на автомобила, показва всички налични нарушения и всички наказания на водача. Всеки водач който притежава моторно превозно средство, се задължава да заплати пътният данък на автомобила. Данъка на автомобила, се изчислява според кубиците на двигателя и конските сили на автомобила. Ако пътувате за чужбина, от вас се изисква да носите следните документи. Лична карта, свидетелството за право управление задграничен паспорт и европейската здравна карта.

Пътна помощ с хидравлична платформа

Специализираните услуги които предлагат компаниите за Road Assistance, са във полза на закъсалите шофьори. В повечето случаи авариралите автомобили се изтеглят върху хидравличната платформа и се репатрират до автосервиз. Но професионалните фирми за репатриране, предлагат различни видове услуги за аварирали автомобили и камиони. Понякога може повредата да се отстрани на място и вие да продължите пътуването си. При такъв случай ще имате нужда от специалист механик, който ще отстрани повредата на място. Често се случва авариралият автомобил да изгасне, поради изтичане на годността на акумулатора. Тогава служителите от компаниите за репатриране, може да ви подадат стартов ток, докато запалите. Друга услуга която предлагат специализираните компании, това е репатриране за автомобили и доставката на гориво. И една от най-търсените услуги от водачите е, когато сте си забравили ключа в автомобила. В такива ситуации, вашият автомобил ще бъде отключен от авто – ключар, само за няколко минути.

Какво осигурява застрахователната полица

Всички тези услуги за пътна помощ, може да ви излязат напълно безплатно, ако имате сключена застраховка към застрахователите. Нашата организация за пътна помощ гарантира, че извършената от нас услуга, е на сигурна основа и правилна цена. Нашите служители Ви гарантират, бърза, качествена и експресна услуга на най-добрата цена. Ангажимента на нашите служители е да осигурят техническа безопасност. Спокойствието и финансовата защита за нашите клиенти, е от първостепенно значение. Ние сме създали програма за подпомагане на водачите на моторни превозни средства, която осигурява двадесет и четири часова спешна помощ. Във случаите на механична или електрическа авария, или пътно транспортно произшествие на автомобила. Това е една инициатива, на нашата специализирана компания, за увеличаване на техническата безопасност при пътуване. Програмата предвижда сигурността на клиентите да бъде гарантирана на 100%.

Какво предоставят мобилните групи на АДАС Eкспрес

Пътна помощ АДАС Eкспрес, предоставя висококачествени услуги за пътна помощ на водачите, които са закъсали по пътищата на България. Специализираната техника на нашата компания, обслужва всички превозни средства и водачи, които са изпаднали в трудна ситуация. Благодарение на нашите професионални механици за автомобили и голямата зона за покритие. Нашите клиенти получават бърза техническа помощ, която изключва дългото чакане и отрицателните емоции. Мобилните ни групи са оборудвани във съответствие със всички стандарти на водещите европейски автомобилни клубове. Нашите квалифицирани специалисти работят с висококачествени инструменти в София от най-реномираните фирми. Квалифицираните механици имат достъп до уникална база данни за грешки и как да ги премахнат. Собствениците които вече притежават карти за безплатна пътна помощ, осигуряваме безплатна помощ за неограничен брой пъти. Чрез закупуването на клубната карта, придобивате увереност и сигурност. Във компетентното отстраняване, на абсолютно, всичките неизправности, във моторните превозни средства.

By admin