месец за безопасност

Месец за безопасност

Когато става въпрос за безопасност на превозните средства, спирачната система е на върха във списъка. Месец за безопасност. Месецът за повишаване на безопасността на спирачките през август е идеалният момент да се проверят спирачките на автомобила. Спирачките са нормално износване за всеки автомобил и накрая ще трябва да бъдат сменени. За рутинна поддръжка проверявайте спирачната система на Вашия автомобил поне веднъж годишно. Цялостната инспекция, трябва да включва износване на спирачните накладки, ниво на спирачната течност, дебелина на феродото. Състоянието на маркучите и спирачните тръбопроводи, предупредителни светлини на спирачките. Както и вземане на автомобила за тестово задвижване за откриване на други потенциални проблеми в спирачната система. Ако колата ви дърпа наляво или надясно, или ако чуете странни шумове, когато натискате спирачките, трябва да оставите автомобила в автосервиз. Други предупредителни знаци включват светлини за спиране.

Месец за безопасност на спирачната система

Няколко фактора, които влияят върху износването на спирачките, включват навиците при шофиране, работни условия, тип превозно средство и качество на спирачките. Никога не допускайте, феродовите накладки на спирачките на вашият автомобил да се износят до край. В противен случай, това може да бъде потенциално опасно и да доведе до по-скъпо струващ ремонт. Правилно функциониращата спирачна система, помага да се осигури безопасна работа. И контрол на превозното средство при различни условия на шофиране. Автомобилистите могат да спрат всякакви потенциални проблеми със спирачната система. След като усетят признаците и симптомите, че спирачната им система може да се нуждае от поддръжка или ремонт. Износване на спирачните накладки на вашия автомобил, може да доведе дори до пътно транспортно произшествие. Тогава вече нуждата от пътна помощ ще бъде неизбежна. По този начин, вие само ще похарчите излишни пари, които може да ги спестите, като смените накладките на вашия автомобил.

Първи юни е месец за безопасност

Не правителственият съвет за грижи за автомобилите предлага инструменти, които да ви помогнат да научите повече за автосервиза и ремонт на спирачките. Първи юни бележи началото на националния месец за безопасност. Националният месец за безопасност се фокусира върху намаляване на водещите причини за наранявания и смърт на работното място, по пътищата и в домовете и общностите. Националният съвет по безопасност, осигурява много ресурси, така че всяка организация да може да има успешна кампания за Месец на безопасността. Всяка седмица има различен фокус, но всяка организация може да участва в Националния месец за безопасност. По начин, който отговаря на нуждите на членовете на екипа. Също като безопасността, благосъстоянието на вашите служители е приоритет. Програмите трябва да са нещо повече от плод във залата за почивка или програмата за спиране на тютюно пушенето. Те трябва да бъдат интегрирани във вашата програма, за опазване на околната среда, здравето на хората и безопасността в работата.

Национален месец за безопасност

Освен че е правилно да се прави, насърчаването на здравето, може да намали разходите за здравеопазване и да подобри производителността на работниците. Програмата за безопасност е предназначена не само да се съсредоточи върху липсата на болест, но и на общото благосъстояние на служителите. Програмата се стреми да обхваща емоционално, социално и интелектуално здраве, както и физическо здраве. Здравословното поведение и подкрепяща среда на работното място и в къщи. Всяка организация, независимо от индустрията, се насърчава да участва в Националния месец за безопасност. Идеите за дейности на работното място включват: Компаниите могат да провеждат срещи за безопасност или дискусии за инструментариума в седмичния фокус. И да насърчават дискусия между членовете на екипа. Организациите могат да изпращат имейли със съответните статии и съвети, за да могат служителите на компаниите да прочетат всичко.

Ръководство за месец на безопасност

Президентът, собственикът или директорът по безопасността, могат да изпратят по електронна поща лично писмо до всички служители. За това какво означава за тях Националният месец за безопасност с посланието, което те искат да предадат на всички служители. Надзорните органи и мениджърите могат да водят дейности за безопасност на екипи като провеждане на инспекции на оборудване за безопасност. Разработване на спасителни планове или обсъждане на специфични опасности за вашите дейности. Организационното ръководство може да разпознае индивиди или екипи за положителни постижения, свързани с безопасността. Друг начин за участие в Националния месец по безопасност е да се добавят редовни срещи за безопасност. В програмата за безопасност и здраве на вашата компания или организация. Провеждането на редовни срещи за безопасност или разговори с инструментариума с екипажите. Екипите и персонала е най-добрият начин да гарантира че вашата компания отговаря и надхвърля всички стандарти.

Национален месец за безопасност

Ако искате да започнете срещи по безопасност във вашата компания, или вече имате срещи за безопасност, но губите време да се опитвате да измислите нови теми. Нашата компания за пътна помощ, предоставя всичко необходимо, за да имате успешни срещи за безопасност с вашия екип. За една свръх ниска месечна цена, имате достъп до стотици листове за срещи за безопасност. Също така може да посетите семинари, където се провеждат ежемесечно, срещи по безопасност. Актуална информация за безопасност на движението на водачите, може да намерите във страницата на безопасност по пътищата.