международна пътна помощ

Международна пътна помощ

Международна пътна помощ, осигурява помощ на собствениците на автомобили, широка гама от услуги. 24 часа в денонощието, 365 дни в годината в цяла Европа. Тези услуги са на разположение за период от 36 последователни месеца. Като се започне с първоначалната „дата на обслужване“ на всяко отговарящо на условията превозно средство. Ако имате нужда от тези услуги, моля да се свържете с телефона на пътна помощ във страната в която се намирате. Обаждането трябва да се извърши непосредствено преди да се опитате да предприемете друга помощ. Може да намерите телефонните номера на международна пътна помощ, в интернет пространството, във зависимост от държавата която се намирате. Нашата компания за международна пътна помощ, Ви уверява че ако автомобилът ви се повреди. Ние ще направим всичко възможно, Вие да пристигнете до местоназначението си лесно и много бързо.

Услугите които предлага международна пътна помощ

Пътна помощ, теглене и събиране на превозни средства, наемане на автомобил, настаняване в хотел или мотел. Доставка на резервни части, доставка на гориво, подаване на стартов ток, стартиране на двигателя. Смяна на спукана гума, диагностика на автомобила, мобилен автосервиз, денонощна пътна помощ, зареждане на акумулатора и много други видове автосервизни услуги. Ако получите повреда на автомобила в град София. Фирмите за пътна помощ, ще ви насочат към най-добрите специалисти които извършват репатриране и ремонт на автомобили в град София. Те ще се погрижат вашият автомобил да бъде поправен в най-скоро време и вие да продължите пътуването си. Във случай че сте закъсали в град София, нашата фирма ви препоръчва да се обадите на нашите денонощни телефони. Нашата фирма за международна пътна помощ разполага с мобилен сервиз за леки и товарни автомобили. Специалистите от нашата компания пристигат до 30 минути.

Кои държави покрива международна пътна помощ

Областта на покритие относно предоставяните услуги, обхваща следните конкретни страни. Всички други страни са изключени. Андора, Австрия, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания. Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва. Люксембург, Македония, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино. Сърбия, Черна гора, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция и Англия. Период на покритие. Продължителността на покритието е три години, след издаването на картата за безплатна пътна помощ. Покритието което обхваща, са всички превозни средства, продавани чрез оторизиран европейски търговец на СБА. Превозните средства под наем, превозните средства от училища, включително и такситата. Това се отнася само за покритието на пътната помощ.

Покритието отнася ли се за природни бедствия

Покритието не се отнася за инциденти, свързани с природни бедствия, рискове от война, стачки, конфискации. Ограничаване от страна на държавни органи, официални забрани. Експлозии от устройства или ядрени и радиоактивни ефекти. Които са възникнали по време на участие в спортни състезания. Причиняване на повреди на товара или загуба на приходи, причиняване на повреда от ремаркета. Които са причинени от резервна част или аксесоари, инсталирани в превозното средство, но не са разрешени от оторизирания търговец на СБА. Ето и някои методи за предоставяне на услуги. Клиентите трябва да се свържат с пътна помощ, като използва посочения телефонен номер за контакти. Услугите за международна пътна помощ, трябва да бъдат одобрени от центъра, преди да тръгнат да репатрират автомобила. Те ще организират посещение на място в случай на повреда. Ремонт на автомобила ще се извърши, освен когато, това ще противоречи на градските разпоредби.

Къде ще се предоставя услугата за пътна помощ

Услугата ще се предоставя на пътища, отворени за обществен транспорт или във града. Обслужването ще се извършва и в следните случаи: повреда на предпазните колани, счупени чистачки на предното стъкло. Неизправност на законно изисквани външни светлини. Това обезщетение няма да включва спасителни операции. След повреда на превозното средство, където не е възможно ремонтирането на автомобила на пътя, ще бъде осигурено професионално изтегляне. Превозното средство ще бъде изтеглено до най-близкото място или до оторизиран сервиз. Ако повредата настъпи на повече от 200 километра от най-близкото място на оторизирания сервиз. Превозното средство ще бъде изтеглено до 20 километра в посока желана от клиента. Когато повредата е станала в града, превозното средство ще се изтегли по преценка на клиента. Той може да поиска, автомобилът да бъде изтеглен до паркинг, или до специализиран автосервиз по желание.

Настаняване на водачите в хотел или мотел

Ако повредата се случи на 80 или повече километра от дома и ремонтът на пътя не е възможен. След вдигането на превозното средство до оторизирания сервиз, ремонтът не може да бъде извършен в деня на повредата. Клиентът ще бъде настанен в три звезден хотел за период от максимум четири нощувки. При ремонт на превозното средство след повредата, центърът за пътна помощ ще възстанови разходите за билет за влак от първа класа. Ако повредата се случи във чужбина и необходимите части не са достъпни до оторизирания сервиз в държавата, в която е възникнал инцидентът. Ще бъде осигурено изпращане на необходимите резервни авточасти от застрахователя, до съответното място където се намира вашият автомобил. Разходите за резервните части се поемат изцяло от оторизирания сервиз, ако имат необходимата гаранция. В случай на злополука, кражба или вандализъм, разходите на клиента се поемат изцяло от застрахователните компании.