Интериор на автомобила

Опитайте се да добавите часовете, които прекарвате в колата си. Много е, нали? Пътувания, пътувания и пътувания могат да ви накарат да седите в тези кофи за няколко часа, а през това време вие ​​и вашите пътници живеете в интериора. Това означава, че петна по прозорците, драскотини на таблото и храна в пукнатините на седалките се натрупват и ви оставят да се чудите какво се е случило с безупречния интериор, който се закълнахте, когато сте закупили колата.
Бързо почистване
За щастие, не е толкова трудно да се държи кабината на автомобила и да изглежда малко прекалено, добре, живееше. Първо, първо вземете нещо, в което да си сложите боклука. Просто използвайте пластмасова торба или контейнер, който не използвате около къщата и го хвърлете на задната седалка. Можете дори да прикрепите временно кука към вратата или седалката, за да поддържате нещата дори по-чисти. Всеки път и известно време го изваждайте и се наслаждавайте на факта, че не сте прекарали час да почиствате. Поддържането на боклука на пода също запазва килимите, които могат да се оцветят от произволен брой предмети.
Идеята за вземане на парцал към таблото и кожените седалки е по-лесна, ако ги имате на ръка. Ключът тук е да използваме малко сапунена вода, за да избършете повърхностите на колата си – някои почистващи препарати съдържат алкохоли, които преждевременно изсъхват и остаряват материалите, като намаляват гъвкавостта на винила. Съхранявайте малка бутилка със спрей от домашно почистващата течност и парцал под седалката или в контейнер за съхранение за достъп, когато чакате децата ви да излязат от училище или да седят в тази лудо-дълга линия. Това също ще е полезно, когато се случи извънредно разливане. И накрая, дръжте колата си миризма като рози (или поне пералня), като добавите сушилни листове под седалките.
Метеорологично Устойчивост
Не можете да намалите влиянието на времето върху вашия автомобил. През лятото, пясъчните крака могат бързо да направят бъркотия в интериора и смея да споменем разрушенията, причинени от кал и сняг? Ако прекарвате много време в излизане и излизане от елементите, може да искате да вземете постелките за всякакви метеорологични условия. Те са лесни за почистване и вършат чудесна работа за запазване на мръсотията на едно място.
Слънчевите лъчи могат също да опустошават повърхностите на колата, като причиняват винил да се спука с течение на времето и материалите да избледнеят. Едно просто решение е редовното поставяне на чадъра на предното стъкло. Те са евтини и ви помагат да запазите интериора си нов.
Спестяването на средства за ремонтни работи и почистване идва по-лесно, когато отделите време да направите превантивните грижи приоритет. Тези трикове не само ще направят колата ви по-хубаво място, но и ще запазят големи разходи за поддръжка в бъдеще и ще помогнат да запазят стойността си с течение на времето.