Изтегляне на автомобили

изтегляне на автомобили

Изтегляне на автомобили

Често се случва, водачите на моторни превозни средства да получат авария, или да претърпят пътно транспортно произшествие. При такива ситуации, повечето водачи на моторни превозни средства, търсят помощ от приятели. Те изпадат първоначално в паника и не знаят какви мерки да предприемат. Особено в случаите когато автомобилите се управляват от жени. Изпадането в паника, няма да поправи грешката която сте допуснали. Изтегляне на автомобили. Затова нашите специалисти ви съветват, да останете спокойни и да не губите самообладание. Изтеглянето на автомобили, може да се извършва по всяко време на денонощието. Достатъчно е от ваша страна, да повикате специализиран автомобил на пътна помощ. Или да се обадите на приятел, който ще може да ви помогне. Тегленето на автомобил с еластично въже, не е от най-сигурните начини. Възможността от пътно транспортно произшествие, може да ви сполети отново. Най-сигурният начин, да репатрирате автомобила си до автосервиз, е камион на пътна помощ.

От какво се определя цената за изтегляне

Достатъчно е от ваша страна, да притежавате телефонният номер на специализирана пътна помощ за изтегляне на автомобили. Ако нямате такъв, просто извадете телефона си и потърсете в интернет, фирма за пътна помощ. Служителите на компанията, ще ви окажат нужното съдействие, при изтеглянето на вашият автомобил. Фирмите за пътна помощ, предлагат различни видове услуги като; пътна помощ за автомобили, доставка на гориво, смяна на спукана гума и ремонт на автомобила на място. Внимавайте да не попаднете на случайни превозвачи, които предлагат подобна услуга. Затова ние ви съветваме, преди да повикате пътна помощ, да проверите актуалните цени за превоз. Цените за репатриране на автомобили в град София, варират между 40 и 50 лева. Цените за репатриране на автомобили извън София, са около 1 лев на километър във едната посока. Ако имате късмет с търсенето на пътна помощ, може да намерите и по ниска цена.

Изтегляне на автомобили в София и страната

Изтеглянето на вашият автомобил със нормален камион за пътна помощ, ще облекчи вашето положение. Ако притежавате застрахователна полица за пътна помощ, всичко това ще се извърши напълно безплатно. Застрахователят ще поеме всички разходи по изтеглянето на вашият автомобил. Ако получите авария или сте участник в пътно транспортно произшествие. Потърсете веднага застрахователната компания, където сте сключили застрахователната си полица. Ако не можете да се свържете веднага със застрахователната компания, потърсете услугите на произволна фирма за пътна помощ. След като вашият автомобил бъде изтеглен до съответния автосервиз, поискайте да ви се издаде данъчна фактура за извършената услуга. Така застрахователната компания ще ви възстанови всичките разходи, по изтеглянето на вашият автомобил. Разбира се, стига това да е в границите на допустимите норми. Това е препоръката на нашата компания. Затова, използвайте услугите, само на доверените компании, за пътна помощ в страната.