29.01.2022

Пътна помощ

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

За контакти

1 min read
за контакти

За Контакти – 0878 99 99 00

За контакти, въпроси и запитвания, попълнете контактната форма. За въпроси относно репатрирането на автомобили и предлаганите от нас услуги наберете денонощният ни телефон 0878/999900. Работното време на центъра за обслужване на клиенти е сутрин от 9.00 до 17.00 часа, с включена обедна почивка. За повече въпроси при повреда на автомобила, се свържете с нашите специализирани служители на телефон 0878/999900. Ако желаете да заявите услуга която ще се извърши през следващите няколко дни, се свържете с телефон 0878/999900. За разрешаване на проблеми свързани със запалителната система на автомобила, свържете се с телефон 0878/999900. За други по маловажни въпроси, просто попълнете контактната форма в тази страница. Екипът на Пътна Помощ, ще се свърже с вас при първа възможност. Ако желаете да подадете жалба срещу наш служител, потърсете управителя на телефон 0878/999900.

За контакти и повече информация

За актуална информация за предлаганите от нашата компания услуги, може да видите в раздел услуги. За информация и репатриране на моторни превозни средства, потърсете служителите на компанията. Ако ви предстои пътуване, може да направите запитване за пътната обстановка в страната на телефон 0878/999900. За въпроси свързани с пътно транспортни произшествия и аварии, моля посетете страницата която ви интересува. За репатриране на автомобили или специализирана техника, моля да се обадите на телефона който е посочен на първа страница. За други въпроси моля да попълните формата за контакти. Нашите служители ще ви отговорят в най-кратки срокове. Фирмата гарантира, бързо, качествено и коректно обслужване на всички клиенти. За всякакви индивидуални въпроси, потърсете управителя на компанията за пътна помощ във София.

Специализиран камион за пътна помощ

За заявка на специализиран камион за пътна помощ, моля посетете офиса на компанията. Който се намира в град София, бул.Княз Александър Дондуков. Офиса за обслужване на клиенти се намира в центъра на София. За заявка на автомобил от чужбина, моля посетете офиса за да сключим предварителен договор. В офиса на компанията ще ви бъде предоставена актуална информация за внос на автомобили от чужбина. За репатриране на техника в страната и чужбина, моля да попълните предварителна заявка, която ще намерите в офиса на компанията. За докарване на автомобил, джип, микробус или камион от чужбина, моля да посетите страницата на пътна помощ за европа. Служителите в нашата компания ще ви обслужат бързо, коректно и експресно. Ако нашите служители са заети в момента, ще ви препратим към нашите доверени партньори. От тях ще получите информация относно въпросите за репатриране на моторни превозни средства.