контакти

За Контакти – 0878 99 99 00

За контакти, въпроси и запитвания, попълнете контактната форма. За въпроси относно репатрирането на автомобили и предлаганите от нас услуги наберете денонощният ни телефон 0878/999900. Работното време на центъра за обслужване на клиенти е сутрин от 9.00 до 17.00 часа, с включена обедна почивка. За повече въпроси при повреда на автомобила, се свържете с нашите специализирани служители на телефон 0878/999900. Ако желаете да заявите услуга която ще се извърши през следващите няколко дни, се свържете с телефон 0878/999900. За разрешаване на проблеми свързани със запалителната система на автомобила, свържете се с телефон 0878/999900. За други по маловажни въпроси, просто попълнете контактната форма в тази страница. Екипът на Пътна Помощ, ще се свърже с вас при първа възможност. Ако желаете да подадете жалба срещу наш служител, потърсете управителя на телефон 0878/999900.

За контакти и повече информация

За актуална информация за предлаганите от нашата компания услуги, може да видите в раздел услуги. За информация и репатриране на моторни превозни средства, потърсете служителите на компанията. Ако ви предстои пътуване, може да направите запитване за пътната обстановка в страната на телефон 0878/999900. За въпроси свързани с пътно транспортни произшествия и аварии, моля посетете страницата която ви интересува. За репатриране на автомобили или специализирана техника, моля да се обадите на телефона който е посочен на първа страница. За други въпроси моля да попълните формата за контакти. Нашите служители ще ви отговорят в най-кратки срокове. Фирмата гарантира, бързо, качествено и коректно обслужване на всички клиенти. За всякакви индивидуални въпроси, потърсете управителя на компанията за пътна помощ във София.

За контакти и повече запитвания

За заявка на специализиран камион за пътна помощ, моля посетете офиса на компанията. Който се намира в град София, бул.Княз Александър Дондуков. Офиса за обслужване на клиенти се намира в центъра на София. За заявка на автомобил от чужбина, моля посетете офиса за да сключим предварителен договор. В офиса на компанията ще ви бъде предоставена актуална информация за внос на автомобили от чужбина. За репатриране на техника в страната и чужбина, моля да попълните предварителна заявка, която ще намерите в офиса на компанията. За докарване на автомобил, джип, микробус или камион от чужбина, моля да посетите страницата на пътна помощ за европа. Служителите в нашата компания ще ви обслужат бързо, коректно и експресно. Ако нашите служители са заети в момента, ще ви препратим към нашите доверени партньори. От тях ще получите информация относно въпросите за репатриране на моторни превозни средства.