доставка на гориво

Доставка на гориво

Забравили сте да погледнете индикатора за зареждане на гориво, а колата ви е спряла на път за вкъщи ? Нямате време да стигнете до бензиностанцията и може да блокирате движението ? Услугата за спешно снабдяване с гориво ще помогне за решаването на проблема, когато горивото ви внезапно свърши по пътя. В случай на извънредна ситуация, можете да поръчате доставка на гориво от необходимата марка и в най скоро време ще ви бъде доставена туба с гориво. Доставката на гориво е една от най-популярните услуги на нашата фирма за пътна помощ. Как можем да помогнем, ако ви свърши горивото на пътя ? Доставка на бензин или дизелово гориво от 5 до 20 литра. Оперативно подаване стартов ток или помощ на пътя до 30 минути. Зареждане на колата с гориво. Извършване на диагностика на горивната помпа и горивната система. Вие по всяко време може да разберете, цената на нашите услуги за пътна помощ.

Доставка на гориво и стартиране на двигателя

На всички клиенти се предоставя гъвкава система за плащане и удобна форма на плащане за предоставяните услуги. Може би всеки шофьор е запознат със ситуацията, когато автомобилът не пали след зареждане на гориво в бензиностанцията. В отговор на завъртането на ключа, може да се чуе само коварното бръмчене на горивната помпа? Какво да правим в тази ситуация? Първо, резервоарът не трябва да остава без гориво, тъй като бензиновата помпа изсъхва и се поврежда тотално. Това означава, че в резервоара трябва винаги да има малко количество гориво. Ето някои причини, поради които един автомобил не може да запали двигателя. Няма достатъчно количество гориво в резервоара, повреда на горивната помпа, запушен горивен филтър. Ако сте свършили горивото в резервоара и след това сте го напълнили, едва ли можете да запалите двигателя без помощта на квалифицирани специалисти. Ние предоставяме на нашите клиенти цялостна техническа помощ, доставка на гориво и стартирането на двигателя.

Какви услуги предоставя нашата компания

Можете да използвате услугите на нашата компания на територията на град София. За малка такса, можете да си спестите от необходимостта да търсите гориво за зареждане в автомобила, който е спрял на пътя. Ще се радваме да ви помогнем да намерите решение във всяка една ситуация, дори и в най-трудната ситуация. Услугите които предоставя нашата специализирана компания за пътна помощ, са пряко свързани с доставка на гориво, денонощна пътна помощ, автодиагностика на място. Смяна на спукана гума, мобилен сервиз, зареждане на акумулатора, подаване на стартов ток, компютърна диагностика. Обслужване на автомобила и други видове услуги, свързани със услугата за пътна помощ.