денонощна пътна помощ

Денонощна пътна помощ

Денонощна пътна помощ е услуга, която е предназначена да доведе до минимум всички неудобства, когато автомобилът ви получи авария. Услугата е свързана с денонощно репатриране на моторни превозни средства и техника. Най-голямата компания за денонощна пътна помощ, е на ваше разположение, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Двадесет и четири часовата денонощна пътна помощ осигурява специализиран екип от квалифицирани авто специалисти. Програмата за денонощна превоз е специално разработена за вас. Тя отговаря на всички очаквания, на водачите на моторни превозни средства, по всяко време на денонощието. Програмата предоставя различни видове услуги за пътна помощ. Денонощният пакет включва следните видове услуги като: изтегляне на автомобили и камиони. Подаване на стартов ток, доставка на гориво до посочен от вас адрес. Смяна на спукана гума с резервната, авто ключарски услуги и други.

Вашата безопасност е най-важна

Разчитате на автомобила си, за да ви отведе там, където трябва да бъдете. Какво обаче се случва, когато нещата се объркат? Всъщност новите изследвания показват, че един на всеки три автомобила, произведени през последните три до десет години, ще претърпи механични проблеми през следващата година. Особено като се имат предвид многото нови технологични функции, е изключително важно да имате към кого да се обърнете. Фирмата за денонощна пътна помощ с подходящото оборудване за изтегляне на моторни превозни средства. Ако се доверите на нашата фирма за денонощна пътна помощ, нашите специалисти ще изберат най-правилният начин за да ви помогнат. Въпреки че нашата цел е да пристигнем до вашето местоположение възможно най-бързо, има кратко време за изчакване. През това време е важно да направите каквото можете, за да се опазите. Ето няколко ценни съвета от нашият екип. Опасно е да стоите отстрани на пътя.

Съвети за безопасност

Останете в превозното средство, докато пристигне камиона на пътна помощ. Включете аварийните светлини. Никога не заставайте между две паркирани превозни средства. Носете винаги зареден мобилен телефон със себе си по всяко време. Преместете автомобила си извън пътя, дори ако имате спукана гума. Ако закъсате на пътя, ние ще изпратим мобилен екип който ще поправи вашият автомобил на място. Ние разполагаме с много висококачествени авточасти, които ни позволяват да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти. Нашата компания гарантира, че работата ще бъде извършена правилно, бързо и на правилната цена. Независимо дали става въпрос за изтегляне на моторно превозно средство, смяна на спукана гума или поправяне на автомобила на място. Ние предоставяме на нашите клиентите в 40 европейски страни незабавна денонощна пътна помощ. Деветдесет и два процента от всички случаи, повредите или авариите на леки автомобили, могат да се отстранят директно на място.

План за денонощна пътна помощ

Прегледахме и оценихме най-добрите планове за денонощна пътна помощ на всички компании. Така че вече не трябва да се притеснявате. Повредата на автомобила е нещо, за което всеки водач на моторно превозно средство се страхува. Това може да доведе до нежелани разходи като изтегляне на автомобила и сериозни сметки за ремонт. Но срещу годишна такса, водачите на моторни превозни средства, имат незабавен достъп до безплатна пътна помощ. Която ви дава да сведете до минимум вашите финансови разходи. АДАС Road Assistance предлага някои от най-добрите услуги, от всяка друга компания за пътна помощ. Например, тя предлага денонощна пътна помощ, подаване на стартов ток. Доставка на гориво, мобилен автосервиз, диагностика на автомобили, смяна на спукана гума или подаване на ток. Много от най-добрите застрахователни компании във днешно време предлагат планове, които могат да включват и безплатна пътна помощ.

Кои планове ви осигуряват най-добра цена

Ако вашата застрахователна компания прави страхотен застрахователен план. Но пакетът за денонощна пътна помощ е скъп или ненадежден, можете да потърсите друга компания с по-добра цена. Много големи компании посрещат клиенти на други застрахователни компании. Така можете да получите план за безплатна пътна помощ от АДАС, дори и ако сте конкурент или местен застраховател. Но кои от тях предлагат най-добрата цена ? Кои планове за пътна помощ ви осигуряват най-добрия набор от услуги и за най-добра цена? За да разберем, внимателно сравнихме доставчиците на услуги за пътна помощ. По време на нашето изследване разгледахме ограниченията за теглене на услугите, както и техните лимити за възстановяване на средства като авто ключари и доставка на гориво. Също така взехме предвид средното време за реакция и потребителските отзиви. Повечето услуги предлагат при необходимост обслужване или продажба на различни планове и разгледахме цената за всички опции за всяка компания. Въз основа на това, което открихме, решихме че компанията за пътна помощ АДАС е най-добрият вариант за Вас.

Какво Ви осигурява денонощна пътна помощ

Нашата компания предлага, изтегляне на моторни превозни средства, със специализиран камион за пътна помощ до оторизиран автосервиз. Пакета от денонощните услуги, осигурява технически обучени специалисти. Които са на ваше разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Те предлагат редица видове услуги, които спомагат за облекчаване на опасенията в следствие на извънредни ситуации. Повечето от фирмите за денонощна пътна помощ, предоставят различни видове услуги като. Смяна на спукана гума с резервната, специалистите ще подменят веднага спуканата гума и вие ще можете да продължите пътуването си. Доставката на гориво до вашето превозно средство, ще се извърши веднага, след вашето телефонно обаждане. Ако имате нужда от подаване на стартов ток, специалистите веднага ще пристигнат, за да ви подадат стартов ток. Ако се окаже че акумулаторът ви е за смяна, те ще ви го подменят моментално. Репатрирането на автомобила до авто – център, се извършва в рамките на 30 минути, след вашето обаждане.

Какво получавате от застрахователната полица

Забравените вътре в автомобила ключове, може да ви накарат да изпаднете в нервна криза и да закъснеете за среща. Този проблем може да се разреши, само с едно телефонно обаждане. Служителите на компанията за пътна помощ, ще ви изпратят незабавно автоключар. Отключването на вашият автомобил, може да се извърши със специално дистанционно управление от автоключар. В случаите на авария или пътно транспортно произшествие, вие ще получите незабавна денонощна пътна помощ. Ако притежавате застрахователна полица автокаско, всичко това ще ви бъде напълно безплатно. При липса на такава застрахователна полица за пътна помощ, не се надявайте да получите помощ без да си платите. Ако автомобилът ви бъде откраднат, моля да се обадите на полицията и да подадете сигнал за откраднат автомобил. Ние от пътна помощ АДАС ви съветваме да не се опитвате да възстановите автомобила без знанието на застрахователя.