денонощна пътна помощ

Денонощна пътна помощ

Денонощна пътна помощ е услуга, която е предназначена да доведе до минимум всички неудобства, когато автомобилът ви получи авария. Услугата е свързана с денонощно репатриране на моторни превозни средства и техника. Най-голямата компания за денонощна пътна помощ, е на ваше разположение, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Двадесет и четири часовата денонощна пътна помощ осигурява специализиран екип от квалифицирани авто специалисти. Програмата за денонощна превоз е специално разработена за вас. Тя отговаря на всички очаквания, на водачите на моторни превозни средства, по всяко време на денонощието. Програмата предоставя различни видове услуги за пътна помощ. Денонощният пакет включва следните видове услуги като: изтегляне на автомобили и камиони. Подаване на стартов ток, доставка на гориво до посочен от вас адрес. Смяна на спукана гума с резервната, авто ключарски услуги и други

Денонощна пътна помощ – Какво Ви осигурява

Нашата компания предлага, изтегляне на моторни превозни средства, със специализиран камион за пътна помощ до оторизиран автосервиз. Пакета от денонощните услуги, осигурява технически обучени специалисти. Които са на ваше разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Те предлагат редица видове услуги, които спомагат за облекчаване на опасенията в следствие на извънредни ситуации. Повечето от фирмите за денонощна пътна помощ, предоставят различни видове услуги като. Смяна на спукана гума с резервната, специалистите ще подменят веднага спуканата гума и вие ще можете да продължите пътуването си. Доставката на гориво до вашето превозно средство, ще се извърши веднага, след вашето телефонно обаждане. Ако имате нужда от подаване на стартов ток, специалистите веднага ще пристигнат, за да ви подадат стартов ток. Ако се окаже че акумулаторът ви е за смяна, те ще ви го подменят моментално. Репатрирането на автомобила до авто – център, се извършва в рамките на 30 минути, след вашето обаждане.

Денонощна пътна помощ – Какво получавате от застрахователната полица

Забравените вътре в автомобила ключове, може да ви накарат да изпаднете в нервна криза и да закъснеете за среща. Този проблем може да се разреши, само с едно телефонно обаждане. Служителите на компаниите за денонощни услуги, ще ви изпратят незабавно автоключар. Отключването на вашият автомобил, може да се извърши със специално дистанционно управление от автоключар. В случаите на авария или пътно транспортно произшествие, вие ще получите незабавна денонощна пътна помощ. Ако притежавате застрахователна полица автокаско, всичко това ще ви бъде напълно безплатно. При липса на такава застрахователна полица за пътна помощ, не се надявайте да получите помощ без да си платите. Ако автомобилът ви бъде откраднат, моля да се обадите на полицията и да подадете сигнал за откраднат автомобил. Ние от пътна помощ ADAC ви съветваме да не се опитвате да възстановите автомобила без знанието на застрахователя.