автосервиз

Автосервиз

Специализиран автомобилен сервиз за поддръжка и ремонт на моторни превозни средства и строителна техника е висококачествен автосервиз във София. Който се фокусира, върху цялостното обслужване на клиентите. Ние сме авторитетен автосервиз и предоставяме надеждни услуги за ремонт и поддръжка на автомобили и камиони във София от 2000 година насам. В нашия специализиран автосервиз, ние виждаме като лично задължение, опазването на хората във София, безопасно на пътя. Като помагаме на техните моторни превозни средства да бъдат в пълна безопасност. Нашите механници са висококвалифицирани, сертифицирани авто техници. Те използват най-съвременните технологии за предоставяне на услуги за ремонт и поддръжка на всички видове марки автомобили и камиони. Ние предоставяме автомобилни услуги с гаранция от 12 месеца и 12 000 километра. Така че можете да бъдете сигурни, че вашият автомобил, камион или тир, е във страхотните ръце, на специализираната автомобилна компания – ADAC Експрес.

Специализиран автосервиз

Докато вашият автомобил се намира в нашия автосервиз, Вие може да се възползвате от безплатния Wi-Fi интернет във салона за гости. Или от безплатния ни местен трансфер, за да стигнете до мястото, където трябва да отидете. Така че следващия път, когато получите повреда на вашия автомобил, обадете ни се по телефона, или лесно планирайте срещата си онлайн. Щастливи сме да помогнем на Вас и семейството ви да шофирате безопасно! Вие може лесно да проверите онлайн историята за ремонта на вашият автомобил. Едно от предимствата да бъдеш специален клиент на нашия сервиз за ремонт на автомобили. Е възможността да провериш пълната онлайн история на автомобилния ремонт! Нашата автоматизирана база данни ви позволява да влезете от уюта на вашия дом и да видите услугите за ремонт и автосервиз, които сте получили. Също така може да видите, кога ще е следващото обслужване на вашият автомобил. Да гледате нашия автомобилен видео блог в нашия специализиран сервиз и използвате инструмента за диагностика на автомобили.

Специализирани автомобилни услуги

По този начин Вие ще получите обща представа за авто ремонта, който може да ви е необходим. И да комуникирате ефективно със вашия личен автомобилен механик. Класификацията на автотехническите центрове, действащи днес на пазара, е доста обширна. Един от специалните видове са специализираните автомобилни услуги, които работят в определена област. Това ограничава списъка на предоставяните услуги. Но ни позволява да постигнем най-високо ниво на качество в нашата автомобилна индустрия. Специализираният технически център, ограничава списъка на услугите си по определен начин. Необходимостта от такова ограничение се обяснява с съображения за качеството и ефективността на извършената работа. Но за това е необходимо да се има предвид, че универсалните услуги днес далеч не са във състояние да осигурят адекватно ниво на качество. Това се дължи на голямото разнообразие от актуални марки автомобили. Всеки автомобил има свои характеристики. За ремонта на автомобила и неговата техническа поддръжка във автосервиз трябва да използвате оригиналната техническа документация.

Обобщение за специализиран автосервиз

В допълнение, списъкът на възможните проблеми и необходимата работа е прекалено много разнообразен. Например, ремонт на двигатели и ремонт на купето са напълно различни видове работа. За да бъдат изпълнени, са необходими различно оборудване и инструменти, както и достатъчен опит от авто специалисти във определена посока. Универсалните сервизни центрове, поемат за ремонт, всякакви автомобили със някакви проблеми. Въпреки това, те често не могат да осигурят висококачествен и ефективен ремонт за кратко време. Това се дължи на баналното незнание на характеристиките на устройството на даден автомобил. Липсата на оборудване и специалисти за извършване на определени видове работа. В това отношение изглежда, че ефикасно решение е тясната техническа организация на техническите центрове в определени области. Като правило, повечето специализирани автомобилни услуги избират за себе си определени марки автомобили. Или се фокусират върху определени видове работа. Като например ремонт на двигател, ремонт на трансмисия, ремонт на каросерия, сервиз на гуми и други.

Основни предимства и недостатъци във специализираните автосервизи

Тясната специализация, позволява на специализираната автомобилна служба, да натрупа опит в собствената си посока. Да използва оригиналната техническа документация, да закупи най-модерното и ефективно оборудване. Благодарение на това, се постига високо професионално ниво и отлично качество на работа в рамките на своята специализация. Какви са плюсовете и минусите на специализираните автомобилни услуги. Поради своята тясна специализация, специализираните автомобилни услуги, от този тип имат следните основни предимства: високо качество на ремонтните и сервизни работи. Наличност на цялото необходимо оборудване и инструменти. Ефективност на изпълнението, изгодни цени за услугите. Широка гама от резервни части за основна работа. Тези предимства са валидни само в рамките на избрания от Вас авто сервиз. Те се постигат поради факта, че тясната специализация. Позволява да се осигури, ефективна организация за работа и качествения контрол на услугите. От друга страна, тясната специализация е известен недостатък на техническите центрове от този клас. Като цяло може да се каже, че специализираното автомобилно обслужване е добър избор за ремонтите на автомобили. Това се отнася най-много за специализираните автосервизи за турбокомпресори в София

Пътна Помощ

Нашият професионален автосервиз предлага, както различни видове авто услуги, така и специализирана пътна помощ. Нашият автопарк от специализирани автомобили, са на ваше разположение денонощно през цялата година. Вие може да разчитате на нашите денонощни услуги като, превоз и репатриране на лекотоварни и товарни автомобили. Мобилен автосервиз и автодиагностика на място, за всички видове моторни превозни средства. В нашия автосервиз работят квалифицирани специалисти, които ще разрешат всичките Ви проблеми, свързани със вашите моторни превозни средства. Също така, предлагаме и подаване на ток за автомобили и камиони, за района на град София и доставка на гориво до Вас. Трябва да сте сигурни че по което и време да ни позвъните, ние ще се отзовем. За ви окажем нужното съдействие и няма да ви разочароваме. Повече информация и услугите които предлагаме, може да намерите в нашата страница – Услуги.