автодиагностика на място

Автодиагностика на място за всички видове моторни превозни средства

Автомобилът е една от най-бързо развиващите се индустрии, която привлича голям брой инвеститори. Автомобилът може да коригира мощността си и да намали разхода на горивото. Да открие грешки в двигателя и да събира данни, за да уреди по-ниски застрахователни ставки. Повечето превозни средства са оборудвани с бордова диагностика или с OBD, който осигурява достъп до данните от блока за управление на двигателя. За да получите необходимата информация, трябва да включите външно устройство. Чрез авто диагностичния уред, OBD буксата се извършва диагностика на автомобила и се изчистват всички грешки в компютъра на автомобила. Автодиагностика на място. Автомобилният пазар бързо реагира на тези сигнали и универсалните приложения точно в тази посока се разпространяват все повече и повече.

Компонента на приложението за диагностика

Приложението за автомобили анализира записите и работи като интелигентен асистент, когато собственикът го управлява. Той анализира страните на пътуването и дава на потребителя полезни съвети. Как да кара по-предпазливо, как да шофираме най-икономично и как да удължи живота на автомобила. Основната цел на приложенията е да даде на водача повече представа за автомобила си. Приложенията за поддръжка на превозните средства, помагат да се проследи обслужването на автомобила и доливането на гориво. Затова сме събрали най-добрите автомобилни диагностични софтуерни решения. Които осигуряват лесен и приемлив начин за мониторинг на здравето за вашия автомобил. Диагностичният уред Делфи е най-евтиният автомобилен софтуер за вашия компютър или лаптоп.

Автомобилен диагностичен скенер

Собствениците на диагностичния уред делфи заявяват че покритието е основната характеристика на приложението. Приложението ви дава достъп до ABS, въздушните възглавници, системата за задвижване, скоростната кутия, трансмисията и много други контролери. Като се има предвид дълбочината, тя се състои от онлайн данни, двупосочни контроли. Адаптивни презареждания и обучения, системни тестове и извличане и изчистване на кодове за проблеми. Приложението позволява да се показват данни в удобна форма вместо сурови данни. Данните се записват в два различни формата: като XML и после се използват в браузърите. И CSV за електронни таблици с възможност за промяна на формата и преглед на дневниците офлайн. Персонализиране на данните от сензорите. Човек може да променя начина, по който се показват данните за честотата на извадките на датчика. Диапазоните, зададените пунктове за задействане и стойностите за сканиране.

Как работи диагностичния скенер Делфи

Автодиагностика на място. С помощта на диагностичният уред Делфи, може да сте сигурни че ще получите пълнофункционален сканиращ инструмент и професионално покритие. Диагностичният уред Делфи се счита за един от най-лесните за ползване PC-базирани OBD скенери. Делфи често се продава като комбинация с хардуер и софтуер. Той съдържа всички необходими кабели, оборудване и софтуер, за да направи всеки компютър в четец на OBD2 кодове. Предимствата на софтуера може да бъдат елемент за икономия на гориво. Този инструмент за диагностика на камиони и автомобили помага да се адаптира поведението при шофиране, за да се намали разхода на гориво на превозното средство. Инструмента може да бъде стартиран по време на тест шофиране при закупуване на автомобил. Анализ може да се направи при бързо управление автомобила и чак тогава може да видите живите данни за реалния разход на гориво. На основата и навиците на всеки един водач.

Свързване на диагностичният скенер

Тази функция ви помага да направите най-добрия избор при закупуване на автомобил и да предотвратите големи разходи. Автодиагностика на място. Мениджърът за свързване на превозни средства е интерфейс, който виждате при стартирането на програмата. За да свържете компютъра с автомобила, потребителят трябва да избере профила на превозното средство и да се свърже чрез програмата. Той ще покаже състоянието на връзката и ще прегледа доклада, ако се появят грешки. Този инструмент позволява да се наблюдават всички данни във всеки период, като се запази цялата предишна информация. Той показва всички открити проблеми и помага за тяхното отстраняване. Делфи позволява генериране на диагностичен доклад за автомобила само с натискане на един бутон.

Как се прави автодиагностика на място

Бордовата диагностика е компютърно базирана система която е вградена във леките автомобили и която следи контролерите. Тя е свързана с емисиите и производителността на двигателя и открива всички неизправности. Системите OBD-II осигуряват достъп до здравната информация на превозното средство. И достъп до множество параметри и сензори от компютъра за управление на двигателя. Системата OBD2 предлага ценна информация, включително и кодовете за диагностика на всички проблеми и тяхното отстраняване. Диагностичният софтуер Делфи, комуникира с автомобила и прочита диагностичната информация от автомобила. За комуникацията е необходим малък адаптер. Адаптерът е прикрепен към буксата на OBD2 на автомобила. Той действа като мост между вашия компютър, мобилния телефон и автомобила. С помощта на адаптера OBD софтуерът може да комуникира със автомобила. И да представи диагностичната информация на потребителя. И как да направите компютърна диагностика на двигателя.